HTC One (M8) bude možná k dispozici za nižší cenu s plastovým tělem

HTC se snaží obnovit svou zašlou slávu svým nejnovějším vedoucím modelem nazvaným opět One, tentokrát s přízviskem (M8), aby se tento nepletl s loňským modelem. Jelikož je tato vlajková loď nadupaná nejnovějším a nejsilnějším hardwarem až po mřížku reproduktoru, a navíc nabízí krásné broušené hliníkové tělo, cena tohoto přístroje se zastavila vysoko až na 17.499 korunách.

To může být pro některé toužící po tomto přístroji problém, takže by určitá skupina zákazníků mohla ocenit možnost zakoupení stejně hardwarově vybaveného One (M8) pouze s tělem z umělé hmoty. Cena neklesne jen o pár korun, ale původních $699 by mělo být nahrazeno částkou $483. V přepočtu na koruny to jsou ušetřené čtyři tisíce, v našich končinách by to mohlo být i více. Sice se nedočkáme ceny pod deset tisíc, jako když si čistě přepočteme dolary na koruny, ale pokud by umělohmotný HTC One (M8) stál třeba 12 tisíc místo 17 a půl, rozhodně by se tento model mohl dostat mezi větší množství lidí.

gsmarena_001

Sice se telefon dostane mezi více lidí, ale zase se z něj stane něco více dostupného, něco ‚laciného‘. Jestli to pomůže HTC dostat se zpátky do sedla a vyhrabat se z červených čísel, to se asi dozvíme časem … pokud se plastový HTC One (M8) vůbec stane realitou a nezůstane jen fámou.

Zdroj: GSM Arena

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *