The Walking Dead: Season One – prohnilí zombíci prohnili do Obchodu Play

The Walking Dead je pěkně vypracovaná komiksová adventura, která je založená na komiksu od Roberta Kirkmana. Na počítačích a konzolích měla úspěch už v roce 2012 a potkávala se se samými pozitivními hodnoceními. Nyní si můžete zážitek ze zombie apokalypsy užít i na displejích vašich Android přístrojů.

Ačkoliv je hra optimalizována pro Tegra zařízení, není určená výhradně pro ně. Zahrajete si ji tedy i na jiných procesorech a slabších zařízeních. Jaké železo je potřeba pro spuštění, na to se podíváme právě teď:

[message type=“info“]

Minimální požadavky:

GPU: Adreno 200 série, Mali-400 série, PowerVR SGX540 nebo Tegra 3
CPU: Dvoujádrový 1GHz
RAM: 1GB

Doporučené požadavky:

GPU: Adreno 300 série, Mali-T600 série, PowerVR SGX544 nebo Tegra 4
CPU: Čtyřjádrový 1.5GHz
RAM: 2GB

[/message]Pokud váš přístroj požadavky nesplňuje, nemusíte ještě plakat. Můžete to zkusit a zjistit, jestli to i na slabším hardwaru nebude hratelné. Jak je poslední dobou dobrým zvykem, hra je zdarma. Jedná se ovšem o demo, kdy získáte první epizodu zdarma a každá další vás bude stát cca 100 korun. Epizod je celkem 5, plus jedna bonusová nazvaná 400 dnů. Pokud budete chtít koupit všechny naráz (ep. 2 – 5 + bonus 400 dnů), můžete tak učinit, a to za cenu 295 korun. Ušetříte tak dvě stovky, oproti nakupování po částech.

Converted_file_eb03ac53Converted_file_cd21f3bb

Hrát budete za Lee Everetta, odsouzeného kriminálníka, který dostane druhou šanci na slušný život ve světě zamořeném zombíky…jaká to ironie. Jedná se o 3D adventuru, takže budete klikat, mluvit, reagovat na útoky, snažit se přežít. Vzhledem k tomu, že hra získala kolem 90 ocenění na hru roku, vypadá to, že stojí za vyzkoušení. Pro instalaci budete potřebovat kolem 1.15 GB (alespoň pro Nexus 5) a při ceně zdarma za první epizodu vás vyzkoušení nic víc stát nemusí.

[appbox googleplay com.telltalegames.walkingdead100]

Zdroj: Obchod Play (via Phonearena)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *