Humble Bundle: PC and Android 9 přidává další 3 hry

Nedávno jsme vás informovali o dalším balíku her v akci Humble Bundle. Jak to bývá u Humble Bundle zvykem, během trvání se přidají ještě další hry, aby se nabídka vyplatila ještě o něco víc.

K původním šesti hrám, které získáte v případě, že zaplatíte částku vyšší než je momentální průměr se přidávají další tři. Jedná se o The Shivah, Savant – Ascend a Syder Arcade. Pokud jste již tento balík her zakoupili a částku vyšší než je průměr zaplatili, získáte tyto tři automaticky.

[highlight color=“red“]The Shivah[/highlight]

V této akční adventuře se dostanete do kůže Russela Stona, což je židovský rabín v chudé synagoze v New Yorku. Snaží se synagogu udržet při životě, ale bez peněz to jde dost těžko. Když bývalý člen kongregace zemře a zanechá rabínovi značnou část peněz, vypadá to jako zázrak. Něco shnilého je ovšem v této transakci, a tak se rabín rozhodne zjistit pravdu a napříč Manhattanem budete doprovázet jeho kroky právě vy.

[highlight color=“green“]Savant – Ascend[/highlight]

Tento druh her byl v devadesátých letech velmi oblíbený a jeden můj známý jim říkal jednoduše ‚bezduchá střílečka pro blbečky‘. Ač to může znít hanlivě, není tomu tak. Je to prostě jednoduchá střílečka, která byla většinou viděna z vrchu, vaším hrdinou byla raketa ve vesmíru a vy jste měli jedno tlačítko na střelbu a čtyři na pohyb po obrazovce, která stále ubíhala někam k Neumětelům. Zde nebudete mít k dispozici raketu, ale panáčka, který bude veškeré zbraně metat stejně rychle jako ona vesmírná raketa. Brutální rychlost je největší devízou této hry, protože tu hned tak někde nenajdete.

[highlight color=“blue“]Syder Arcade[/highlight]

A když už jsme s těmi bezduchými střílečkami začali, i tato hra je ze stejného soudku. Nasednete do vesmírné rakety, děj na displeji bude ubíhat do nekonečna směrem doprava a vy budete muset manévrovat mezi nepřáteli, kosit je, sbírat bonusy, aby kosení bylo ještě účinnější, a budete se snažit přežít, což nebude tak úplně procházka růžovým jabloňovým sadem.

Pokud Syder Arcade nabídne tolik zábavy, jako hry podobného druhu nabízely před ‚pár lety‘, můžete si být jisti, že u této chvíli ztvrdnete.

Zdroj: Humble Bundle

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *