My Tracks je sportovní aplikace, která dokáže zaznamenat GPS trasu

Jedna z aplikací, která je určena výhradně pro sportovce a pro turisty, kteří rádi cestují po vlastní ose. Mnoho sportovců by se rádo dozvědělo kudy vedla jejich trasa, jak byla dlouhá, nebo jakou se pohybovali rychlostí. Nyní mají možnost, díky aplikaci, která jim všechno přesně změří a zobrazí, takže budou znát všechny informace o své trase.

My Tracks je aplikace zaznamenávající celou trasu pomocí Google mapy. Pokud se uživatel rozhodne udělat vyjížďku na kole a zapne si v aplikaci funkci mapy, tak si poté může shlédnout podrobnou trasu kudy jel. Kromě mapy jsou k dispozici funkce jako je změření průměrné rychlosti na trase, nejvyšší rychlost, celková délka trasy a celkový čas trasy.

Kromě toho je možné zjistit i informace o terénu. V okně aplikace se spolu s ostatními údaji zobrazuje úhel stoupání, úhel klesání, nadmořská výška atd. Vše je možné si zobrazit v grafech, uživatel má tak možnost zjistit v jakých místech stoupal a kdy klesal. Zobrazení je velmi přehledné. Veškeré informace z aplikace je možné vyexportovat ve formátech GPX, KML, CSV, TCX nebo pomocí Google Docs.

Aplikaci je možné také spojit s externími senzory pro měření tepu prostřednictvím Bluetooth. Pro používání aplikace je nutný internet. Aplikace je velmi všestranná a lze ji využít i pro mnoho jiných činností než pouze pro sport, například pro jízdu autem nebo pro turistiku. Aplikace je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.maps.mytracks&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nb29nbGUuYW5kcm9pZC5tYXBzLm15dHJhY2tzIl0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *