GE Money – bankovnictví pro klienty GE

Jistě jste zažili situace, kdy jste potřebovali rychle zjistit stav svého účtu, neprodleně zaplatit fakturu, najít nejbližší bankomat či pobočku nebo zjistit aktuální měnové kurzy. S tím a mnohým dalším může pomoci aplikace GE Money pro Android.

 

Asi nejdůležitější součástí aplikace je přístup k internetovému bankovnictví, ke kterému se dostanete stejným způsobem, jako ze svého PC. Zadáte ID svého účtu, heslo pro přístup a za malou chvíli vám přijde SMS s kódem, který přepíšete do příslušného políčka a počkáte na přihlášení.

Po přihlášení můžete rychle zjistit stav svého účtu, prohlédnout si seznam posledních transakcí, provést platbu (včetně převodu mezi vlastními účty) či dobít kredit na mobilním telefonu.

Přístupný je taktéž GE Money Manager, výpis zpráv z banky a nastavení jednotlivých platebních a internetových karet.

Z bezpečnostních důvodů je nutné při každém opuštění programu provést přihlášení znovu.

 

 

 

Další funkce:

  • Vyhledání nejbližšího bankomatu a pobočky v závislosti na Vaší aktuální poloze (je možné si také nechat zobrazit mapu nebo výpis).
  • Zobrazení kontaktů na banku
  • Kalkulačky (express půjčka a hypotéka)
  • Kurzovní lístek
  • Seznam produktů a služeb včetně dalších informací
  • Nápověda (Co dělat, když..)

Závěr

GE Money není žádný rozsáhlý program a ani není schopný nahradit kompletní internetové bankovnictví přístupné přes webové rozhraní. Na druhou stranu ale dobře poslouží pro základní správu bankovního účtu v terénu či rychlé vyhledání nejbližšího bankomatu.

Aplikaci si můžete stáhnout zdarma z Google Play na této adrese, ke které se dostanete rovněž prostřednictvím přiloženého QR kódu.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleverlance.ge.mobileclient&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jbGV2ZXJsYW5jZS5nZS5tb2JpbGVjbGllbnQiXQ..[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *