DEER HUNTER RELOADED je lovení divoké zvěře v přírodě

V současnosti nejrealističtější hra simulující lov divoké zvěře ve volné přírodě. Hráč se ocitne v roli lovce, který loví ve všech končinách Severní Ameriky, aby se mu podařilo sehnat všechny možné druhy trofejí. Zvířata se zabíjí velkým množstvím zbraní a je třeba si dát pozor aby nebezpečná zvířata hráče nijak neohrozila.

DEER HUNTER RELOADED je lovecký simulátor, ve kterém je třeba lovit zvěř, která se v okolí nachází. Hráč má k dispozici zpočátku pouze jednu zbraň. Po každém uloveném kusu se přičítá odměna, za kterou je možné si koupit moderní pušky, hledáčky nebo vybavení. Prostředí hry je na pokročilé úrovni, vždy se hráč nachází ve volné přírodě, někdy to jsou lesy, poušť nebo stráně.

K lovu je na výběr velké množství zvířat, například jeleni, losy, mufloni, medvědi, pumy a mnoho dalšího. Spolu s pokročilejšími zbraněmi je lov mnohem jednodušší. Začíná se s obyčejnou puškou a později je možné mít moderní odstřelovací pušku s velkým teleskopem. Zajímavostí je i rentgenové vidění. Uživatel si může pohled přepnout a vidět všechna zvířata pod rentgenem. S jeho pomocí je možné zvíře zabít jediným výstřelem. Hráč totiž vidí umístění orgánů ve zvířeti a pokud zamíří na srdce nebo mozek, tak zvíře okamžitě umírá.

Dokonce i pro samotného hráče může být hra velmi nebezpečná, v některých místech, kde hráč loví, se vyskytuje velké množství medvědů nebo pum. V některých chvílích může na hráče útočit až několik zvířat najednou. Hráči se musí podařit zvíře zastřelit dříve než se k němu dostane nebo hra končí.

Hra je velmi zábavná především díky propracované grafice. Velkou výhodou hry je, že je zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glu.deerhuntnew&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nbHUuZGVlcmh1bnRuZXciXQ..[/qr]

zp8497586rq