Trapster zobrazuje informace o dopravních nehodách a radarech na cestách

Snad největším nepřítelem všech spěchajících řidičů jsou všudypřítomné radary a kolony za autonehodami. Rádio dokáže upozornit pouze občas na nehodu a GPS systém nedokáže zobrazit veškeré radary. Tato aplikace dokáže spolehlivě zobrazit celou síť radarů ještě dříve než do ní řidič vjede, takže bude mít dostatek času na zpomalení.

Trapster je nenahraditelná a velmi užitečná aplikace, která slouží jako přístroj pro odhalení radarů, nehod a policie na silnicích. Celá aplikace funguje na velmi jednoduchém principu, je tvořena především sítí uživatelů, kteří dodávají informace do databáze aplikace a ta je následně zobrazuje na mapě. Po zapnutí aplikace je sledována poloha vozu a ve chvíli, kdy se bude vozidlo přibližovat k místu hlídaného policií, radarem nebo tam bude úprava vozovky, tak systém zareaguje a upozorní řidiče.

V menu lze najít několik základních funkcí rozlišených podle ikon. První ikonou je Live Police, pokud je tato funkce aktivována, tak se uživateli zobrazí všechna místa, která jsou aktuálně sledovaná policií a kde policie měří rychlost. Další funkcí je aktuální rychlost vozu, která může být změřena kdykoliv. Oblíbenou funkcí je také upozornění na autonehody na silnicích, uživatel si může jednoduše prohlédnout mapu až do místa kam jede, zdali se tam neodehrála nějaká nehoda. Stejnou funkci poskytuje i o omezeních ve formě rozestavěné silnice nebo probíhajících úprav.

Uživatel si může aktivovat více funkcí naráz. Nejlepší volbou je vybrat si informace o policii, radarech, stavebních úpravách a autonehodách. Pokud si uživatel zvolí příliš mnoho variant najednou, tak ho bude aplikace neustále na něco upozorňovat.

Výhodou aplikace je, že je snadno nastavitelná, pouze se vyberou položky, o kterých chce být uživatel informován. Aplikace je zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trapster.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50cmFwc3Rlci5hbmRyb2lkIl0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *