Je to skutečnost, Max Payne dorazil na Play Store!

Dnes se konečně, po dlouhém čekání, dostalo na fanoušky Maxe Payna, kteří se odmítají spokojit s čímkoliv menším než je dokonalý operační sytém Android. Rockstar dostál svému slibu a dnes, 14.června, nastal den, kdy se původní Max Payne vrací a to na titěrné obrazovky našich mobilních telefonů…a také rozumně velké obrazovky našich tabletů.

Mezi hráči není třeba příliš představovat hlavního hrdinu této jedenáct let staré klasiky. Max Payne se dostal do podvědomí hráčů hlavně aplikováním takzvaného bullet-timu a vyprávěním příběhu v noir podání. Bullet-time je výmysl bratrů Wachovských z třináct let starého kultovního filmu Matrix. Jedná se o zpomalení času na takovou hranici, kdy všechno se lehce zaměřuje, ale Max se může pohybovat v reálném čase a nepřátelé díky tomu umírají po mnoha přesných výstřelech z jedné z mnoha jeho zbraní. Samotný děj střídají Maxův monolog, kde se vrací k událostem, které se staly, a také jeho drogové halucinace, kdy jeho ovládání je jakoby ze sna.

Cena hry se ustálila na přijatelných 73,- korunách, což je zajímavější částka než 120,- peněz za GTA III z dílny stejného tvůrce. Pro běh hry je potřeba podporovaný telefon nebo tablet a alespoň 1,33 GB místa. Nevím jak vy, ale já jdu na to. A proto…můžete se začít těšit na recenzi…

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rockstar.maxpayne[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *