Men In Black 3 se dostal kromě filmového zpracování i na Android

Zatímco se film Men In Black 3 promítá v kinech, tak se tvůrci postarali i o hru na Android. Jedná se o zajímavou hru, která by měla hráčům přiblížit všední život agentů ve společnosti MIB. Denním chlebem hráčů je starat se o uprchlé mimozemšťany, likvidovat nebezpečné mimozemšťany a udržovat ve městě pořádek.

Na začátku hry se hráč dostává do role mladého agenta, který pracuje v týmu a plní úkoly od svého nadřízeného. Většinou se jedná o lehké úkoly, postupem času se ovšem stanou mnohem obtížnějšími. Většina úkolů se zadává na ústředně MIB, která je rozlehlá a je možné zde komunikovat nejenom se zaměstnanci, ale i téměř se všemi mimozemšťany, kteří umějí mluvit anglicky.

Mimozemšťanů je ve hře opravdu velké množství. Grafika hry je zajímavá a na první pohled hra připomíná spíše nějakou sociální hru. Pokud dostane agent úkol, ve kterém je nutné zlikvidovat nebo usměrnit nějakého nebezpečného mimozemského vetřelce, tak je agent vybaven zbraněmi. Zbraně jsou rozděleny podle účinnosti a pokud dojde ke konfrontaci s mimozemšťanem, tak je třeba dobře mířit aby nebyl například zasažen jiný agent z MIB.

Hra je poměrně dlouhá a úkolů je mnoho. Agent se naučí používat, kromě zbraní, také neuralyzér a mnoho dalších přístrojů, které dokáží zklidnit, znehybnit, vymazat paměť a mnoho dalšího. Je třeba si také neustále hlídat zdraví, dokonce i agent MIB může zemřít, takže je třeba být opatrný. Jednotlivé úkoly mohou dopadnout buď dobře nebo špatně. Pokud agent zklame, tak je možné hru nahrát a začít znovu.

Hra je velmi zábavná, vtipná a ve chvíli, kdy se agent naučí rozeznávat lidi od mimozemšťanů, tak i snadná. Pro získání hry je nutné mít alespoň 80MB volného místa v telefonu nebo tabletu. Hra je zdarma ke stažení.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftMBHM&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYW1lbG9mdC5hbmRyb2lkLkFOTVAuR2xvZnRNQkhNIl0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *