AKCEHNED.CZ: Geoshopping je dostupný i pro Českou republiku

Geoshopping zažívá ve světě veliký rozmach, jedná se o možnost hledání slev a akcí prostřednictvím GPS aplikace, která zobrazí nejbližší možná místa pro nákup nebo jiné aktivity. Aplikace je velmi pokročilá a lze ji používat konečně i pro ČR. Jedná se o mnoho skvělých funkcí v jedné aplikaci, kterou mohou využívat jak uživatelé, tak i firmy a celé obchody aj.

AKCEHNED.CZ je aplikace od společností Emak a Great Businnes. Cílem aplikace je usnadnit život všem českým uživatelům Androidů, a to tak, že už nikdy nebudou muset nic hledat. Aplikace je postavená na tom, že si uživatel může vyhledat na jakémkoliv místě akci nebo událost. Představte si, že se ocitnete v cizím městě a nevíte kam dál. Díky aplikaci si můžete dohledat nejbližší restauraci, obchody, kulturní akce, sportovní akce a cokoliv dalšího, co vás jen napadne. Aplikace vám následně zobrazí možnosti na mapě a prostřednictvím GPS vás k nim zavede.

Kromě konkrétních věcí si lze vyhledat i slevové akce a zajímavé události. Pokud tedy chcete něco zajímavého podniknout, tak máte možnost. Dříve bylo nutné kvůli slevám obejít všechny obchody, nyní už stačí pouze aplikaci zapnout a vyhledat slevy. Zobrazí se vám všechny dostupné slevy aj. Aplikace funguje na základě vaší polohy a místa vám zobrazí podle vaší vzdálenosti.

Hledat můžete akce ve svém okolí, ale lze si nastavit vlastní filtr a také zobrazení všech akcí. Výhodou aplikace je, že ji můžete používat neustále, jelikož každý den jsou dostupné nějaké nové akce. Uživatelé si ji oblíbili i díky úspoře času. Pokud toužíte po sportovním vyžití, jednoduše se podíváte, kdy bude jaká sportovní akce, nebo jestli se nějaká koná, možnosti jsou neomezené. Aplikace má přehledné uživatelské rozhraní a jednoduché ovládání.

Aplikace je neustále rozšiřována a to patří mezi její hlavní výhody. Každý den přibývají nové obchody, restaurace, kluby akce atd. Pokud máte kamenný obchod nebo něco podobného, tak se také můžete stát součástí aplikace. AKCEHNED.CZ si získala oblibu u uživatelů i firem. Skvělou zprávou je i to, že je aplikace ke stažení zcela zdarma a vybrané události si lze kdykoliv uložit.

[appbox googleplay cz.mixedapps.akcehned.cz]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *