Scheme of Darkness – Tower Defense ještě neumírá

Pro všechny fanoušky strategických titulů v podobě Tower Defense máme skvělou zprávu. Na trhu se objevil zcela nový počin, který má smysl, krásné vizuální zpracování a především je obdařen velkou návykovostí.

Pokud patříte do skupiny hráčů, kterým doposud jakákoliv Tower Defense pařba protekla mezi prsty, tak právě toto je skvělá šance, jak odstartovat svou pouť v tomto herním žánru. Zápletku ani propracovaný příběh zde nehledejte, o to přeci vůbec nejde. Překvapila nás celkem rozsáhlá koncepce projektu s velkým množstvím speciálních schopností i věží na obranu.


Converted_file_acccd8a1
Converted_file_311950b4

Vaším hlavním úkolem je ustát nápor nájezdníků. Ku pomoci máte nejrůznější vrhací střílny i magické věže, které si můžete za utržené peníze vylepšit. Scheme of Darkness není jen tak ledajakou Tower Defense hrou, kde nic nepřekvapí. Podle některých názorů je tento žánr vybrakovaný skrz na skrz. Každý herní portál má takových titulů v útrobách hned několik. Tak proč tedy Scheme of Darkness?

Zpracování nabízí tvorbu i několika vojáků, kteří protivníka zdržují v postupu k cennému ohni. Jakmile se dostane protivník až k němu, něco ukradne a musí se stejnou cestou vrátit nazpět. Jde tedy o dvojí vlnu a vy máte dvakrát tolik času na zneškodnění nepřítele.

Converted_file_46921f21Converted_file_10311e25

Tato pařba v mnohém převyšuje standard, na jaký jsme na free scéně zvyklí. Hra je k dispozici zdarma, a navíc poskytuje sympatickou grafiku s velkým počtem odlišností od obdobně laděných titulů. Ve hře se nacházejí tradičně známé mikrotransakce, které vám usnadní postup k cíli. Vyzkoušejte také jako my Scheme of Darkness a dejte nám vědět, jestli se vám hra zamlouvala.

[appbox googleplay  com.ngmob.game.sod]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *