Meltdown On Mars THD je taktická tower defense hra pro náročné

Hra, která je určena pro příznivce defense her, ve kterých se valí hordy nepřátel a hráči nezbývá nic jiného než je nějakým efektivním způsobem likvidovat. Prostředí je velmi dobře graficky zpracované se zajímavými efekty. Hlavní hrdina se bude potýkat s mimozemskými nepřáteli a pro jejich likvidaci bude potřeba využití účinné taktiky.

Meltdown On Mars THD je úspěšný herní titul, který vyzkoušelo desetitisíce hráčů. Hra se odehrává v základnách na Marsu, které byly napadeny mimozemskými tvory. Jedná se o obří brouky, mutanty a mnoho dalšího. Hráč má k dispozici mapu, na které se postupně hromadí vlny nepřátel. Dobrou taktikou je najít si přehledné místo na mapě, odkud se budou nepřátele likvidovat. V likvidaci nepřátel pomáhají hráči útočné věže, kryty a pasti.

Útočných věží je hned několik, může se využívat věží vrhajících blesky, ohnivé, plazmové nebo klasické střelné. Hráč má také základní výběr zbraní mezi nimiž nechybí ruční střelné zbraně, pušky a další. Prostředí je v HD každá textura nebo detail jsou dobře zpracovány pro dobrý pocit z kvalitní grafiky.

Nejedná se pouze o jednu mapy, ve hře jich je mnoho. Hra je velmi napínavá a chvílemi i velmi náročná. Hráč musí rychle stavět útočné věže a mezitím likvidovat nepřátele přicházející ze všech stran. Hru Meltdown On Mars THD je možné zakoupit za necelých 100kč.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nvidia.devtech.MarsTHD&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5udmlkaWEuZGV2dGVjaC5NYXJzVEhEIl0.[/qr]

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *