Aquarium Free Live Wallpaper je simulací skutečného akvária

Velmi populární živá tapeta, která z displeje telefonu vytvoří stěnu akvária plnou rozmanitých vodních živočichů a zajímavého prostředí. Uživatelé si mohou akvárium různě nastavovat podle svého vlastního vkusu. Živá tapeta výrazně oživí nudný displej telefonu a dodá mu stylový ráz. Rybky v akváriu dokáží reagovat na doteky displeje.

Aquarium Free Live Wallpaper se stal za poslední měsíce jedním z nejpopulárnějších konceptů pro živé tapety v zařízeních s Androidem. Účelem tvůrců bylo vytvoření simulace skutečných akvárií, ve kterých se také inspirovali. Tapetu lze volně nastavovat a přizpůsobit si její prostředí například podle aktuální nálady.

V akváriu lze nastavit velké množství různých druhů ryb a dokonce je možné přidat i želvu. Základní nastavení umožní vybírat druhy ryb na tapetu a i jejich počet. Celkem je k dispozici deset druhů ryb, kromě ryb je možné vybírat celé pozadí, které může být tvořeno korálovým útesem, pískem atd.

Dále je možné vybírat vodní květiny, sasanky a také hračky, mezi které patří i truhla s pokladem. Představu o skutečném akváriu doplňuje funkce, že ryby reagují na pohyb, když na ně uživatel zaťuká nebo se jich dotkne, tak se leknou a odplavou pryč.

Poslední funkcí této živé tapety je nastavení světel a bublinek, pokud se uživateli zdá akvárium příliš tmavé, tak stačí přidat světla. Aplikace je zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=fishnoodle.aquarium_free&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImZpc2hub29kbGUuYXF1YXJpdW1fZnJlZSJd[/qr]

1 komentář: „Aquarium Free Live Wallpaper je simulací skutečného akvária“

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *