Aktualizovaná klávesnice Swiftkey nově nabízí změnu velikosti a možnost ukotvení kdekoliv na displeji

Swiftkey je takový cadillac mezi klávesnicemi. Dokazuje to i více než milion zakoupení plné verze a více než deset milionů vyzkoušení verze zdarma. S každou významnější novou verzí přichází s něčím zajímavým. Poslední aktualizace nabídne možnost změny velikosti a také volné ukotvení klávesnice na displeji.

Změna velikosti klávesnice je ve Swiftkey vnořena hluboko do soukolí nastavení vetkána již od pradávna. Tato možnost ovšem zahrnovala pouze menší, nebo naopak větší výšku klávesnice než je normál. Nyní máte k dispozici mnohem větší variabilitu při nastavování pozice, velikosti a rozložení klávesnice Swiftkey.

Pokud používáte velké zařízení typu Galaxy Note nebo dokonce tablet, doceníte rozměrové možnosti rozhodně nejvíc. Na obyčejných velikostech displejů, jako je čtyři až pět palců, si také užijete dost zábavy, ale touha po libovolném ukotvení nebude tak silná jako u velkých displejů. Všude dostanete možnost zmenšit velikost, respektive výšku klávesnice a také získáte možnost několika druhů rozložení kláves. Je zde klasické rozložení přes celou šířku displeje s možností nastavení výšky. Dále můžete nastavit dva bloky po stranách displeje, pro pohodlné psaní palci. Třetím rozložením je ukotvení u jedné strany displeje. Tato možnost je obzvlášť u velkých displejů opravdu povedená. Pokud by vám ani toto nestačilo, není nic jednoduššího, než klávesnici chytit a posunout kam je vám libo kdekoliv na displeji.

2013-11-06 14.52.152013-11-06 14.49.082013-11-06 14.46.272013-11-06 14.55.30

Veškeré nastavení ukotvení klávesnice a její velikosti děláte pohodlně přes ikonu Swiftkey, která se nachází v levém spodním rohu samotné klávesnice. Ukotvení z volného prostranství zpět ke spodní liště jde dokonce udělat ještě jednodušeji a to chycením za ‚posouvátko‘ a nalepením ke spodnímu okraji.

Swiftkey si můžete vyzkoušet zdarma na jeden měsíc, poté musíte zaplatit osmdesát korun. Nyní je ovšem klávesnice v akci, což bývá docela často, takže můžete získat telefonní i tabletovou verzi za polovic.

[appbox googleplay com.touchtype.swiftkey.phone.trial][appbox googleplay com.touchtype.swiftkey]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *