Lenovo a jóga, geniální spojení

Tablety jsou super, je to perfektní zařízení, které má jeden jediný problém. A tím je možnost pohodlného usazení. Je možné s ním libovolně manipulovat nebo kupovat přídavné stojany, které jsou velké a nepříjemné. Skvělého nápadu se chytla společnost Lenovo, když se rozhodla, že svoje Yoga prototypy bude aplikovat i na tablety a tento nápad se těší velkému úspěchu.

Lenovo je světově známá značka. Řada tabletů Yoga je velmi příjemným přínosem, který opět oživil současnou nabídku této společnosti. Nejprve byl počin spáchán na noteboocích, ale  teprve u tabletů se jednalo o opravdový poprask. Lenovo spojilo příjemné s užitečným a nové tablety budou vybaveny ergonomickým tvarem i stylovým stojánkem.

lenovo-yoga-tablet-02-640x347

Lenovo Yoga Tablet, to je název tabletu, o kterém chceme slyšet. Jeho tvar byl inspirován otevřeným časopisem s přehnutou stránkou. Zjistilo se, že se uživatelům takto bude tablet držet nejlépe. Ve skutečnosti se nejedná o nic převratného, byl změněn tvar a byl přidělán stojánek. Díky stojánku se uživatelům ovšem nabízí skvělé možnosti. Tablet lze volně naklápět při práci i při sledování filmů.

lenovo-yoga-tablet-stand

Uživatel se tak vyhne nepříjemné bolesti za krkem. Skvělé je, že lze stojánek dát do polohy, kdy bude splývat s tabletem a nás nebude nijak obtěžovat. Skvělou zprávou je, že jsou připraveny dvě verze těchto tabletů, a to podle rozměrů. Půjde o osmi a desetipalcové varianty. Menší bude za cenu 249 a větší za 299 dolarů, tedy zhruba 5 a 6 tisíc korun.

lenovo-yoga-tablet-09Z technických specifikací se lze těšit na rozlišení 1280 x 80 obrazových bodů, 16 GB vnitřní paměti, procesor 1,2 GHz quad -core a 1 GB RAM operační paměti. Tablet poběží na operačním systému Android 4.2 a s baterií o kapacitě 9000 mAh slibuje tablet výdrž až 18 hodin. Datum vypuštění na trh je zatím nejisté, ale plánují se i další rozšíření o verze s větším displejem, přídavnou klávesnicí aj.

Zdroj: androidpolice

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *