DEAD TRIGGER 2 dorazil do Obchodu Play

První díl střílečky zombíků zaznamenal úspěch čítající 23 milionu stažení. To brněnské vývojářské studio MADFINGER Games donutilo k tomu, aby Zombie apokalypsu ve 3D rozhodně nepouštěli ze zřetele a připravili druhý díl.

DEAD TRIGGER 2 je psán verzálkami schválně, protože jde o velkou hru. A to ne tak svým skutečným objemem, který zabírá na přístrojích, ale spíš kvalitou a možnostmi ve hře samotné. Když už jsem to nakousl, tak DEAD TRIGGER 2 zabírá ‚pouhých‘ čtvrt giga, což na kvalitní 3D střílečku je skutečně hodně málo. Graficky vypadá hra ještě lépe, než její starší a vyčpělý bratříček, podle vývojářů jde o grafiku, ze které budete slintat. Nicméně je nakódována dost dobře na to, aby jela perfektně plynule.

Jak to tak u těchto zombie titulů bývá, na Zemi se něco pokazilo a lidstvo bylo nakaženo smrtelným virem, který z lidí dělá nemyslící stroje na zabíjení, jejichž jediným pudem je touha po vraždění těch nenakažených. Druhů zombíků bude ve hře několik, nově také od minulého dílu přibudou například Kamikaze, Vomitron a další supertuzí Bossové, jejichž zabití nebude procházka růžovým sadem, jako spíš procházka kotlem Chelsea s oblečeným dresem Arsenalu. Pro eliminaci těchto potvor si budete moci vytvořit a vylepšit zásobu zbraní. Některé za zásluhy, některé za mikrotransakce.

dt24dt23

Ovládání si budete moci zvolit ze dvou různých, a to z typického virtuálního gamepadu, a také z čistě dotykového ovládání, které je přizpůsobeno hlavně pro příležitostné hráče. Pokud máte gamepad, který se dá připojit k tabletu nebo telefonu, můžete používat i ten.

Příběhová linka nabídne několik druhů levelů. Půjde o příběhové mise, globální mise a vedlejší úkoly. Jako člen Global Resistance (Světový Odpor) můžete být rádiem informován o celosvětovém dění na poli likvidace zombíků. Tento vývoj je přímo ovlivněn každým hráčem, který tuto hru hraje.

V DEAD TRIGGER 2 také můžete narazit na různé postavy, jako je Puškař, Medik, Věděc, Pašerák a Inženýr. Ti vám pomohou dostat se k fantastickým zbraním a vybavení. K dispozici budou také bonusové objekty, mezi které patří Granátová kuřata, Raketová kuřata a Kulometná kuřata. MADFINGER Games se s vámi klidně vsadí, že je budete milovat.

dt22dt21

Jak již bylo řečeno, DEAD TRIGGER 2 je k dispozici zdarma, pouze je protkaný bonusovými zbraněmi a vybavením, které si můžete koupit za skutečné peníze. Hru si můžete vyzkoušet na vlastní kůži přes lištu níže.

[appbox googleplay com.madfingergames.deadtrigger2]

Zdroj: Obchod Play

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *