Samsung napodobuje Apple Care + s rozšířením záruky

Samsung stojí před radikálním rozhodnutím, zda spustí svůj vlastní program prodloužené záruky. Ta by měla zajistit všem zákazníkům nadstandardní záruční podmínky na smartphony a tablety. Dokonce do této oblasti bude zahrnuta i další spotřební elektronika vzešlá z dílny společnosti Samsung. Tato spekulace o budoucích plánech vyplývá z registrace ochranné známky u U.S. Patent & Trademark Office.

Tato zcela nová služba poběží pod názvem Samsung Protection Plus, nabídne téměř shodné rozšíření jako konkurenční. Další okolnosti mimo zaregistrované ochranné známky zatím nejsou jasné, a proto o dalším vývoji můžeme pouze spekulovat.
Rovněž ještě není jisté, jestli společnost Samsung poskytne i rozšíření záruky na nechtěné poškození podobně jako Apple.

Samsung-550x366

V rámci konkurence se dá však předpokládat, že na tento komponent nezapomene a do rozšířené záruky jej zahrne. Informace o spuštění Samsung Protection Plus nejsou nikde k dispozici, takže sledujte Androidu, která vás v případě startu bude informovat.

 

Zdroj: sammobile

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *