My Beach Free je živá tapeta s konceptem písečné pláže

Relaxační živá tapeta s podobou příjemné písečné pláže u moře, kterou si uživatel může nastavovat podle svých potřeb. Po každém pohledu na displej telefonu je možné vidět živé vlny, mraky plující po obloze, letadlo, slunečník, lehátko a všechno další co se nastaví v přehledném menu nastavení této pohodové tapety. Pláž je rozlehlá a je možné zobrazit pokaždé jinou část.

My Beach Free je velmi dobře graficky zpracovaná živá tapeta, která se chová přesně tak, jak si uživatel nastaví. Aplikace je zcela zdarma a je multifunkční. V základním nastavení se může uživatel dívat na písečnou pláž se slunečníkem a na moře, po kterém se prohánějí loďky. Celé prostředí je živé a má simulovat skutečný den na pláži. Pokud je večer, tak se může uživatel dívat na rozzářenou oblohu plnou hvězd, které se odrážejí od mořské hladiny.

Pláž je velmi široká a po každém odemknutí kláves je možné si pláž posouvat ve všech směrech. Pláž dokonce obsahuje různé značky, na které je možné vkládat vlastní nápisy. Jestliže si uživatel na léto nenaplánoval žádnou dovolenou, tak si může ten pocit vychutnávat při každém pohledu na displej telefonu.

V menu této živé tapety je možné si nastavit například žraloky, pobřežní hlídku, letadlo s bannerem, mušle, oblačnost, ohňostroj, blikající hvězdy a mnoho dalšího. Pokud je večer, tak je pěkným doplňkem maják nebo hořící ohniště uprostřed pláže. Výhodou je, že si ji člověk může upravit podle nálady.

Nastavení jednotlivých doplňků na pláži je možné pomocí zaškrtávání atributů v menu tapety. Aplikace je zcela zdarma a je dostupná v Google Play.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dualboot.apps.beachfree&hl=cs[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *