Nejlepší Voice Changer vám dopřeje skvělou zábavu se změnou hlasu

Snad každý by si přál umět imitovat jakýkoliv hlas, bohužel pouze málokdo to umí. Není ovšem nutné zoufat, ještě že je tu Android aplikace, která nám s tímto problémem rychle pomůže. Na Androidím trhu je k dispozici celá řada aplikací na změnu hlasu a my vám ukážeme jednu z těch nejlepších. Jistě si s ní užijete mnoho zábavy v pracovním nebo školním kolektivu.

Nejlepší Voice Changer je zábavná aplikace, která slouží ke změně hlasu. Hlas si může změnit kdokoliv a to rovnou do mnoha podob. Celá aplikace nabízí zajímavé rozhraní, které umožňuje rychlou manipulaci s hlasem. Možnosti volby hlasu se vybírají v kombinovaném menu, kde si lze navolit různé možnosti změny hlasu.

01

Samozřejmostí je rychlé ovládání. Uživatel jednoduše spustí nahrávání, během kterého má možnost mluvit, a následně si svůj hlas může přehrát v libovolných kombinacích. Nechybí zde ty nejlepší možnosti pro změnu hlasu, vybrat si můžete třeba i hlas chipmunků nebo robota. Zcela unikátní je zde možnost zvuků v pozadí. Při svém nahrávání si můžete dát do pozadí svého hlasu zvuk deště, letiště a třeba také zvuk během bitvy.

02Vtipnou kombinací může být třeba zvuk chipmunků během bitvy, kočka za deště atd. Ještě než začněte mluvit, tak si raději odkašlejte a poté přibližte telefon co nejblíže k ústům, ať je nahrávka co nejkvalitnější. Výslednou vtipnou nahrávku si můžete uložit a pak ji třeba zaslat známým. Nastavit si ji pak můžete třeba i jako vyzvánění nebo jako zvuk k notifikaci.

é4Aplikace je určena pouze pro zábavu a je přeci důležité se občas dobře pobavit, obzvláště pokud je venku ponuré počasí a všichni mají špatnou náladu. Stáhnout si jí můžete zcela zdarma.

[appbox googleplay com.scoompa.voicechanger]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *