Kapture jsou unikátní hodinky s mikrofonem

Android hodinky zažívají velký třesk, ovšem ne každý potřebuje rovnou hodinky s desítkami funkcí. Na trhu již budou hodinky, které budou obsahovat i jednotlivé funkce. Jeden takový model hodinek si představíme i dnes. Hodinky nedisponují žádným dotykovým displejem, ale vysoce kvalitním mikrofonem, který nám může zaznamenávat zvuk a posílat ho do telefonů s Androidem.

Kapture jsou unikátní hodinky, které fungují jako pohotový diktafon. Uživatel je jednoduše nosí na svém zápěstí a pokud potřebuje cokoliv nahrát, tak je jednoduše aktivuje. Po aktivaci se spustí až 60-ti sekundové nahrávání, které lze zaznamenat. Co mají hodinky společného s Androidem? Jednoduše to, že je lze s jakýmkoliv Androidem spárovat a záznam si nahrát do telefonu či tabletu.

kapture_2650927b

Kdo tyto unikátní hodinky využije? Kdokoliv, kdo potřebuje rychle zaznamenat důležité informace, tedy třeba studenti, poslíčci, skladníci, či kdokoliv další, kdo pracuje s aktuálním záznamem. Hodinky lze používat i namísto běžného diktafonu, aniž by nám bránily v pohybu a tak jsou obě ruce volné. Hodinky neumožňují nahrání pouze jednoho záznamu, ale lze jich do paměti nahrát až 25.

kapturePřístroj vypadá velmi vzhledně a bude dostupný ne v jednom, ale rovnou v celé řadě provedení.  Změnit bude možné nejen pásek, ale i střed zařízení a jejich podobu si tak nakombinovat podle představ. I přes fakt, že má tento přístroj pouze jednu funkci, si získal již nyní mnoho popularity a spousta uživatelů se těší, až si ho koupí.

kapture

Hodinky ještě na Android marketech nejsou, počkat si na ně musíte až do příštího roku, vyjít by měly údajně v březnu. Zatím není stanovená finální cena, ale měla by být 99 dolarů. Pokud si ovšem uživatelé předobjednají hodinky dříve, tak je budou stát pouze 75 dolarů, tedy cca 1400kč.

Zdroj: Androidpolice

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *