Dokážete se dostat z domu hrůzy živí?

Hororové hry představují oblíbenu třešničku na dortu všech Androidů. Na rozdíl od ostatních her zde totiž nejde ani tolik o grafické zpracování, jako o tajemný a propracovaný příběh zakomponovaný do zajímavého prostředí. Když se ovšem zkombinuje skvělý příběh i s propracovanou grafikou a zapeklitými úkoly, tak vznikne skvělá hra, jakou si dnes představíme.

House of Fear je velmi působivá hororová hra. Ikdyž jde o volné navázání předchozího dílu, tak lze pokračovat a skvěle si atmosféru hry užít. Ve hře se ocitnete, po útoku duchů, v tajemné místnosti. Hlavním principem je pouze jediné a to dostat se z tohoto místa co nejrychleji do bezpečí a co nejrychleji od duchů, které budou stát hráčovi v cestě.

1

Nejedná se o žádnou primitivní střílečku, nýbrž o hru, ve které se zapotíte při přemýšlení. Čeká na vás celá řada složitých úkolů, které budete muset řešit. Pokaždé když nějaký úkol vyřešíte, tak se dostanete blíže k tomu, abyste mohli uprchnout. Úkoly jsou obvykle rozděleny do místností a každý se od sebe liší. V některých budete skládat hlavolamy a v některých budete muset odkrývat tajemné příběhy.

4

Celou náladu bude podtrhovat hororové prostředí, které vás bude zcela jistě také znervózňovat. V žádném případě nepočítejte s tím, že bude hry jednoduchá. U některých úkolů se můžete zaseknout dokonce takovým způsobem, že je nevyřešíte a pomoc budete muset dohledat u jiných uživatelů.

3

Jestliže budete pilní a pozorní, tak ovšem hru dokončíte a užijete si konečně čerstvého vzduchu na svobodě. Hra si získala velkou popularitu. Ideální dobou pro hraní je pochopitelně poklidný večer, během kterého si atmosféru hry užijete co nejvíce. Velkou výhodou je to, že je hra zcela zdarma.

[appbox googleplay air.HouseofFearEscape]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *