South Park Soundboard vám připomene nezapomenutelné hlášky

Snad každý zná South Park, urážlivý, provokující, lehce rasistický, nevšední, ale především velmi zábavný humor, který byl vtisknut do duší několika kamarádů ze stejnojmenného města. Kreslený seriál si získal tolik srdcí, že si mnoho lidí rádo připomene nesmrtelné hlášky a zvuky, které doprovázeli vtipnou atmosféru tohoto seriálu, filmu i hry. Dnešní aplikace je věnována právě těmto zvukům.

South Park Soundboard je aplikace, ve které se nachází ty nejvtipnější zvuky a hlášky od každé z nezapomenutelných postav. Všem postavám vévodí především Cartman, jehož slovník byl nabitý výrazy, které naučily mnoho současných generací mluvit sprostě lépe než škola. Aplikace má poměrně jednoduché rozhraní, které obsahuje podobizny všech hlavních postav.

hg

Z těchto podobizen si lze vybírat tu postavu, jejíž zvuky chceme slyšet. Po kliknutí na postavu se zobrazí seznam zvuků, které si lze okamžitě pustit. Nechybí zde slavné Kennyho mumlání pod kapucí, Cartmanovi nadávky, prdění, krkání, ječení a mnoho dalšího. Výběr je velmi široký. Aplikaci ocení jistě také vaši spolužáci nebo kolegové v práci, kteří se mohou vtipným hláškám smát také.

wcdw

Tím zábava ovšem nekončí, každý ze zvuků si lze nastavit jako vyzvánění do telefonu nebo jako zvuk při upozornění. Zvuky je možné dokonce i sdílet. Pokud máte mezi svými přáteli také nějakého fanouška South Parku, tak s ním zvuky jednoduše sdílejte.

cdc

Zábavná aplikace je ke stažení zcela zdarma. Pokud jste již na tento seriál lehce zapomněli, tak věřte, že si ho zase velmi rychle osvojíte. Není nic lepšího, než pořádná dávka nevšedního humoru s postavičkami, které vám za každé situace dokáží zvednout náladu.

[appbox googleplay com.ches.soundboard_sp]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *