Procvičte si svoji angličtinu díky hororovým příběhům

Anglický jazyk je v dnešní době považován za nezbytný pro komunikaci nejen v běžném životě, ale i na internetu. Pokud jste chronickými začátečníky, tak vám mohou pomoci krátké příběhy, které si můžete pročítat. Právě díky poutavým příběhům donutíte mozek, aby se soustředil na slova, kterým nerozumíte. Horové příběhy si jistě brzy osvojíte díky dnešní aplikaci.

1000+ Horror Stories je perfektní aplikace, která vám přinese velké množství hororových příběhů, ze kterých vás bude mrazit v zádech. Aplikace má jednoduché uživatelské prostředí, které uživateli dává nabídnout z celé řady jednotlivých příběhů, které jsou přehledně rozděleny tak, aby si uživatel pokaždé mohl vybrat nějaký jiný.

fefw

Nemusíte se bát, že by se jednalo o primitivní příběhy, ale naopak o propracované historky, které jsou rozděleny v menu podle svého zaměření. Samozřejmostí jsou příběhy podle skutečné události. Aplikace je vhodná právě pro lehce pokročilé angličtináře proto, že jsou příběhy psány jednoduchou formou zaměřenou na hlavní děj. Ačkoliv se občas bez slovníku neobejdete, tak i přesto se do historek snadno vcítíte a užijete si je.

rfewq

Samotná atmosféra aplikace má hororový motiv. Příběhy nejsou příliš dlouhé a vy si je můžete číst při mnoha příležitostech, třeba když budete čekat na autobus, když se budete nudit v práci a nebo ve škole. Dokonce i pokud jste aktivními čtenáři, tak vám aplikace vydrží alespoň na měsíc, příběhů je zde opravdu mnoho.

sdede

Příběhy si mohou užít i majitelé starších Androidů, jelikož je aplikace nenáročná. Aplikace je také zcela zdarma, takže získáte velké množství příběhů, aniž byste za ně museli platit. Všechny příběhy jsou originální, tak se nemusíte obávat ohraných historek, ale naopak vás překvapí děsivé a napínavé příběhy.

[appbox googleplay com.scary.story]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *