LG začalo se sériovou výrobou ohebného 6" OLED panelu

O tom, že někteří výrobci chystají přístroje s ohebným displejem, jsme slyšeli již spoustu krát. LG nyní oficiálně oznámilo, že začne se sériovou výrobou plastového displeje, který bude ohebný.

Tento panel bude údajně vyroben technologií OLED a jeho úhlopříčka dosáhne hodnoty 6“. Tento kousek má v pase pouhých 0,44 mm a váží 7,2 gramů. Displej je podle informací výrobce absolutně chráněn před vlhkostí a vzduchem.

LG dále přístroj, který by měl přijít s ohebným displejem, nespecifikovalo, agentura Reuters však přišla s nejednou zajímavou informací. Smartphone s takovýmto displejem údajně přijde na trh již v letošním listopadu a jeho zakřivení bude odshora dolů, ne jako tomu je u ohebného displeje jeho nevětšího rivala Samsungu, zprava doleva.

lg-flexible-display-oled

Informace dále tvrdí, že se tento přístroj bude nazývat G Flex a ponese 6“ HD displej, procesor Snapdragon 800 a 2 GB operační paměti.

My doufáme, že se tento krasavec zanedlouho objeví, jelikož přinese opět alespoň malý krůček kupředu. Nechme se tedy překvapit.

Zdroj: AndroidAuthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *