SanDisk nabízí moderní a mobilní úložiště dat

Společnost SanDisk mnoho lidí nezná. Tato společnost se zabývá především výrobou paměťových zařízení, od flash disků až po pevné disky. Před nedávnem ovšem uvedla na trh dlouho slibovanou novinku, kterou je bezdrátové úložiště. Uživatelé Androidů již nyní nemusí být omezeni datovou kapacitou telefonu, ale mohou si jí libovolně rozšířit právě prostřednictvím  mobilního úložiště dat.

SanDisk Connect Wireless Media Drive, tak to je celý název onoho zařízení, které nyní fascinuje uživatele Androidů po celém světě. Nejde o nic jiného, než o externí paměťový disk, jeho jedinečnou vlastností je ovšem to, že se k němu lze připojit přes Wifi nebo USB a používat ho jako rozšířenou paměť. Pokud uživateli standardní kapacity dat nestačí, tak je tento vynález dokonalým řešením.

nexusae0_home-media-drive2Tento disk je dostupný v provedeních s 32 nebo 64GB pamětí, kterou lze ovšem rozšířit o paměťové karty. Pokud si pořídíte kartu SDXC v plné velikosti, tak můžete mít k dispozici až 2TB místa. Zařízení je zcela revoluční a to už jenom proto, že se k němu může připojit až 8 uživatelů zároveň. Připojení přes Wifi je chráněno heslem, takže se uživatelé nemusejí obávat nízkého zabezpečení dat. K zařízení se lze připojit i bez přístupu k internetu a jeho kapacita baterie spolehlivě vystačí i na 8 hodin.

4058-1280Celé tělo je z hliníku a vypadá velmi stylově. Kromě tohoto zařízení je velmi vyhledávaný také Flash Drive, rovněž od společnosti SanDisk, a ten disponuje podobnými parametry. Obě zařízení jsou vybavena kontrolkami, které ukazují zapnutí, připojení i spárování. Ačkoliv se jedná relativně o nový gadget, tak nyní již pomalu začíná plnit vitríny a sklady Android obchodů, tedy těch zahraničních.

sandisk-connect-flashdrive-mediadrive-640x425

Jestliže máte o zařízení zájem, tak si to nasměrujte na Amazon, kde můžete Media Drive pořídit za cenu 80 dolarů a 100 dolarů za verzi s vyšší kapacitou dat. Flash Drive je levnější, ten lze zakoupit za 40 dolarů s menší a za 60 dolarů s větší kapacitou dat. Kromě Amazonu je zařízení dostupné i na oficiálním webu společnosti.

Zdroj: Androidpolice

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *