Humble Mobile Bundle 2 – šest her na Android za libovolnou cenu podruhé

Projekt Humble Bundle od nás již jistě znáte a víte, že zde dostanete velmi zajímavé kousky herního softwaru pro vaše Android zařízení a většinou také i pro ostatní platformy. Nyní je k dispozici druhá akce určená jen a pouze pro Androidy. Opět za libovolnou cenu získáte minimálně 4 hry a když připlatíte, získáte 2 další a časem možná ještě více.

Humble Mobile Bundle 2 přináší plejádu různých her, která začíná vesmírnou strategií, velmi připomínající X-COM: Terror from the Deep ze starých tři-osm-šestek. Rozdíl je zde hlavní, a to ten, že se nejedná o tahovou strategii, ale spíše vesmírné RPG. Hra se jmenuje Star Command a na Androidech si odbývá svůj debut. Dříve jste tuto hru tedy na Androidech hrát nemohli.

Druhou hrou je hopsačka připomínající Dragon, Fly! s možností vracet čas, pokud něco uděláte špatně. Hra se jmenuje Time Surfer a odehrává se také ve vesmírném prostředí, a také si na Androidech odbývá svůj debut.

humblemobile1

Další hra nabídne typickou osmibitovkovou chodičko-mlátičku, kde ve 2D prostředí prostě jdete pořád doprava a všechno co se hýbe, tak svými pěstmi rozbušíte na maděru. Název hry je v tomto případě naprosto jednoznačný, Punch Quest. Kromě typické hopsačky vám bude nabídnuta také typická osmibitová grafika.

Bloons TD 5 je klasická tower-defense hra, která se ovšem nebere vůbec vážně. Má příjemnou komiksovou grafiku, hlavní roli zde budou hrát nafukovací balónky, opice a spousta zábavy a nevšedních předmětů.

K bonusovým hrám, které získáte pouze pokud zaplatíte více než je momentální průměr, patří Ravensword: Shadowlands, což je 3D RPG z prostředí středověku skříženého s dinosaury. No, tak nějak to asi je. V té hře je prostě všechno a vypadá velmi pěkně.

Druhou bonusovou hrou je známý a oblíbený Carmageddon – předělávka původní počítačové hry, která nabízí netradiční automobilové závody, kde dojet do cíle jako první není tak úplně to hlavní o co ve hře jde. Ničení aut soupeřů, rozjíždění chodců a krav a získávání bonusových dovedností, to je oč tu běží.

[iframe width=“614″ height=“461″ src=“//www.youtube.com/embed/r6J8YibcmM0″ frameborder=“0″ allowfullscreen style=“margin-bottom: 15px;“]

Humble Mobile Bundle 2 bude k dispozici až do 10. října, takže na zvážení zda investovat nebo ne máte docela dost času. Průměrná částka se nyní pohybuje těsně nad $4.50, pokud zaplatíte více, získáte všechny hry. Všechny je tedy můžete mít již za necelých sto korun. A aby toho nebylo málo, máte k dispozici soundtracky k většině her a nestává se zřídka, že by během doby, kdy je aktuální Humble Bundle k dispozici nepřibyly ještě další dvě nebo tři hry.

Humble Mobile Bundle 2

Zdroj: Humble Bundle

1 komentář: „Humble Mobile Bundle 2 – šest her na Android za libovolnou cenu podruhé“

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *