Fifa 14 je k dispozici a zdarma!

Jestliže jste si na počítačích a konzolích oblíbili nejnovější fotbalovou simulaci od EA Sports, možná vás potěší fakt, že po drobných porodních bolestech přichází Fifa 14 na Android a pro všechny.

Fifa 14 je nabízena zdarma jakožto Freemium model, tedy s nutností připlatit si za určité drobnosti navíc. Zde bylo naprosto jasné, že nepůjde o žádné drobnosti a ani o žádné drobáky, které byste do hry případně vložili. Ovšem musím říct, že mě EA Sports mile překvapili, a to jsem skutečně nečekal. Finanční plán je nastaven tak, že pokud chcete hrát rychlou hru, manažera nebo turnaj, musíte si zaplatit částku, která rozhodně není nijak přestřelená. Za 127.99 korun získáte odemčeny všechny tyto módy. Pokud tedy hodláte u Fifa 14 strávit nějaký ten čas, není tato částka nijak extrémní, protože samotná Fifa 12 stojí dokonce necelých 180 korun!

2013-09-26 07.36.012013-09-26 09.08.24

Zda za to ovšem Fifa stojí je otázka naprosto jiná. Po zahrání několika zápasů jsem zjistil, že nové vytuněné dotykové ovládání je naprosto příšerné a nejsem schopen ani doběhnout k bráně, natož si vytvořit nějakou šanci. Naštěstí máte možnost výběru klasického joysticku a několika tlačítek, což je ovládání rozhodně rozumnější, navíc je možné na toto ovládání napasovat gamepad.

Fifa 14 vypadá pěkně a na mém Asus Pad Infinity s Tegrou 3 a celkem vysokým rozlišením 1900×1200 pixelů jede překvapivě plynule. Píšu překvapivě, protože jemnost displeje dělá mnohým jiným hrám vyloženě problém. Na druhou stranu mi Obchod Play nabízí možnost nainstalovat tuto 1.3 GB velkou hru i na malý a ošklivý LG Optimus One, což není zrovna dobrá volba.

Jestli si chcete nejnovější fotbal od EA Sports vyzkoušet, není nic jednoduššího než vyčlenit půldruhého giga místa v telefonu nebo tabletu a použít lištu níže k instalaci.

[appbox googleplay com.ea.game.fifa14_row]

Zdroj: Obchod Play

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *