Nexus 5 zachycen na fotkách a videu

Jak to tak vypadá, úniky obrázků, parametrů i videí přísně střežených modelů nejnovějších vlajkových lodí jsou na denním pořádku. Poslední únik vypadá přesně podobně jako ona fraška s utajovaným iPhonem, který nějaký zaměstnanec ‚nedopatřením‘ zapomněl na baru. První uživatelé nejnovějších a utajovaných kousků vlajkových lodí nejspíš hodně nasávají.

Pravda může být samozřejmě také někde jinde. Nejedná se o nic jiného než o dobře rozjetou reklamní kampaň, která má za úkol našponovat očekávání potenciálních zákazníků na maximum, aby při představení, a hlavně uvedení do prodeje, nezůstala jedna peněženka zavřená a následně ani jedno oko suché. Kde je pravda se nejspíš nedozvíme, ale důležité je, že máme zase nad čím špekulovat a přemýšlet.

V dnešním úniku to vypadá na barový pult nebo jinou odkládací plochu značně zabordelenou různými barovými proprietami, jako jsou prázdné skleničky od panáků, krabičky cigaret nebo kbelík plný limetek. Majitel tedy asi nechal telefon zde, aby se nabíjel, a šel se projít na záchod nebo taneční parket a nijak mu nevadilo, že telefon, který má být skrytý před zraky civilistů zůstal daleko od kapsy jeho majitele. Pokud jde skutečně o omyl, tak by se asi Google měl poohlédnout po někom jiném, komu svěří své utajované hračky. Spíš to ale zavání opakovanou reklamní kampaní, kterou předvedl již Apple před několika lety…popravdě mám pocit, že každá verze iPhone byla alespoň jednou zapomenuta na barovém pultu nějakého baru v Cupertinu.

nexus-5-03nexus-5-02nexus-5-01

Z fotek lze vyčíst to, co jsme již na pár fotkách viděli, ale tentokrát ve značně kvalitnějším rozlišení a ostře. Nexus 5, pokud to je skutečně on, vypadá velmi obyčejně, což nemusí být nutně na škodu a jeho záda připomínají Nexus 7. Je vidět nová animace při spouštění a také barva ikon v horní liště. Na začátku jsou bílé, nebo minimálně světlé, ale na jiném videu je signál modrý. To je nejspíš stejné jako doposud, kdy je modrá barva použita, pokud je telefon připojen k internetu.

[iframe width=“614″ height=“461″ src=“//www.youtube.com/embed/QPYVbaF1Jmg“ frameborder=“0″ allowfullscreen style=“margin-bottom: 15px;“]

Jen připomenu, že Nexus 5 bude opět od firmy LG a měl by přinést výkon procesoru Snapdragon 800 od Qualcommu a displej o velikosti 5 palců a pravděpodobně rozlišení Full HD. Na internetu kolují zvěsti o tom, že představení Androidu 4.4 a Nexusu 5 by mělo proběhnout již 14.října. Podle Artema Russakovskiiho z Android Police (jejichž zdroje jsou jedny z nejlepších) to tak nebude. Něco se 14.října skutečně stane, ale představení Nexus 5 to nebude, protože možná ještě ani samotný Google neví, kdy se Nexus 5 dostane mezi lid. No, uvidíme co nás čeká a kdy se dostane nejnovější Nexus 5 do prodeje.

Zdroj: 9TO5Google, Phandroid

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *