Plants vs. Zombies 2 již brzy (nyní) i na Android

Jestli jste ještě neslyšeli o jedné z nejznámějších Tower Deffense her, Plants vs. Zombies, vítejte zpět z několikaleté karantény. Tento kvalitní kousek od firmy PopCap, který získal srdce nejednoho hráče, je s námi již od roku 2009 a nedávno přišel s druhým dílem na iOS.

Na Android se PopCap zaměřil až druhotně a nyní přišel se zaručenou zprávou, že Plants vs. Zombies 2 je konečně venku i pro Android…leč bohužel pouze v Číně. Nejste v Číně? Tak musíte počkat do podzimu, kdy bude celosvětově vypuštěna hra na Google Play. Na stránkách Phandroid se domnívají, že by tento postup mohl být proto, aby zjistili, zda se jejich servery vyrovnají s obřím zatížením.

Plants vs. Zombies 2 je hra typu Freemium, tedy zdarma s vetkanými IAP platbami. A na co že se můžeme těšit? Nové kytky, noví zombíci, nové světy, nové výzvy a také žrádlo pro kytičky. Na iTunes má hra momentálně hodnocení kolem 4.5 hvězdičky, takže určitě je na co se těšit.

screen1136x1136 (2)screen1136x1136 (1)screen1136x1136

Pokud se nebojíte stahovat a instalovat z jiných zdrojů než je Obchod Play a nevadí vám prostředí rozsypaného čaje, můžete zkusit stáhnout hru z obchodu Baidu, případně přímo z odkazu níže, který rovnou začne hru stahovat. Kvůli vytížení je to celkem pomalé, ale během čtvrt hodinky byste měli mít možnost začít instalovat.

Zdroj: Twitter, Phandroid

Odkaz ke stažení

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *