Unikly pravděpodobné fotky nového Nexusu

Nexus 4 měl, stejně jako jeho předchůdce, Galaxy Nexus, celkem úspěch. Nebyl to úplný ‚blockbuster‘, ale své příznivce si našel a nebylo jich málo. Tento model měla na svědomí firma LG a jak to tak vypadá, jeho nástupce Nexus 5 by měl být taktéž od tohoto výrobce.

Poprvé se údajný Nexus 5 ukázal na oznámení nejnovější verze Androida s číselným označením 4.4 a kódovým označení KitKat. Ačkoliv se od prvopočátků sázelo na termín Key Lime Pie, jakožto jediného zástupce sladkosti od písmene K, Google všechny dokonale zaskočil.

LG Nexus 5, jak se možná bude nejnovější zástupce rodiny Nexusů jmenovat, se sice již objevil na fotce z oznámení nového systému, ale jelikož někdo něco pořádně zvrtal, ať už to byla FCC nebo samotná LG, dostaly se na veřejnost poměrně detailní fotky tohoto modelu, ač se skrývaly za pseudonymem jiného názvu přístroje od LG, a sice G2 pro Verizon.

2-b1558e283211-64d35abc55

Z dokumentů úřadu FCC (Federal Communications Commission – federální komise pro komunikaci) vyplývá, že telefon by měl mít 4.96″ velký displej, který bude pravděpodobně disponovat rozlišením FullHD, které je dle mého názoru až zbytečně jemné, ale bez kterého se v těchto dobách nedá komerčně prorazit. Pravděpodobný bude i výpočetní výkon, který bude vycházet z modelu G2, takže se můžeme těšit na čipset Snapdragon 800 a fotoaparát s rozlišením 13 MP. Těšit se také můžeme na baterii s kapacitou 2.300 mAh. Na palubě tohoto kousku bude samozřejmě nejnovější Android 4.4 KitKat, který nabídne nový sladký zážitek…jak udává slogan.

gsmarena_001 (5)

Nový Nexus na oznámení Androidu 4.4 KitKat

Představení jak nového Nexusu, tak nejnovější verze Androida, která pravděpodobně přijde s nějaký výraznějším vylepšením, se dá očekávat během příštího měsíce. Konkrétní datum ještě není známo, ale jakmile ho zjistíme my, budete to vědět také vy!

Zdroj: Android Police, GSM Arena

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *