Jak malovat 3D Malování: Aplikace, se kterou vytvoříte nádherné 3D obrazy

Je až obdivuhodné, jak krásné obrazy dokáží vytvořit pouliční umělci. Mezi senzaci patří obzvláště 3D obrazy, které se malují na zdi či na chodníku. Náhodný kolemjdoucí pak může vidět v naší malbě ohnivou propast, horské údolí nebo třeba dveře do chrámu. Vytváření 3D obrazů se může zdát velmi složité, ale je možné se ho také naučit, a to prostřednictvím jednoduché aplikace.

Jak malovat 3D Malování je aplikace určená pro nadšené výtvarníky, kteří se nebojí experimentovat se svojí tvorbou. Pokud vytvoříte grafity na stěně domu, jistě se najde pár obdivovatelů, ale především vlna kritiků, kteří vás zkritizují za ničení veřejného majetku. Pokud ovšem předvedete skutečné umění, získáte si skutečný obdiv u každého. K vytvoření 3D obrazů potřebujete vždy něčím začít.

hgfd3D obraz nelze začít malovat podle výsledné podoby jiného obrazu, to by bylo příliš těžké a pro většinu uživatelů také nemožné. Pokud se má 3D obraz povést, tak musíte s jeho kreslením postupovat krok za krokem podle umělce, který ten obraz vytváří. Celá aplikace nabízí jednotlivé tutoriály ke krásným 3D malbám. Každý tutoriál se skládá z jednotlivých obrázků, každý obrázek představuje jeden krok.

hgfdgtMalování začíná postupně a uživatel by měl obraz tvořit stejně jako učitel na obrázcích. Společně s posledním krokem by měl uživateli vzniknout krásný 3D obraz. Pokud se nepovede, tak se nic neděje, je těžké vypilovat techniku, ale při troše snahy se ji může naučit každý. Na kreslení takových 3D obrazů je nejlepší chodník a stěny, ostatně jedině tak udělá 3D obraz největší efekt.

iuztrdsAplikace jistě není pro každého, je určena především těm, kteří mohou namísto grafitů kreslit skutečné umění. Kromě návodů se v aplikaci nachází také celá řada již hotových 3D obrazů, které si lze nastavit třeba jako tapetu na displej.

[appbox googleplay com.dm2photo36]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *