iDestroy: Nejlepší hra určená k zabíjení hmyzu

Jestliže nepatříte k milovníkům otravného hmyzu, tak byste měli zbystřit své smysly. Nabízí se vám skvělá hra, ve které můžete likvidovat hmyz ve velkém. Nejedná se o žádné nevinné broučky, ale o dotěrný hmyz parazitující na displeji vašeho telefonu. Způsob likvidace hmyzu je pouze na vás. Jisté je pouze to, že se vám na displeji začnou hromadit těla mrtvých brouků.

iDestroy lze považovat za nejlepší a nejpropracovanější hru na zabíjení hmyzu. Ihned po spuštění hry se začnou hráči zobrazovat na displeji brouci. Nyní ovšem nastává ta pravá zábava, hráč si může vybrat zbraň, kterou bude hmyz likvidovat. Hmyz je velmi detailní a po jeho likvidaci lze vidět nejen jeho zlikvidovanou tělesnou schránku, ale vyslechneme si i jeho specifické křupnutí.

ePo displeji se může prohánět velké množství druhů brouků, které je možné likvidovat velkým množstvím zbraní. V arzenálu zbraní najdeme více než 30 druhů odlišných prostředků k účinné deratizaci. Mezi nimi nechybí brokovnice, samopal, plamenomet, cirkulárky, vzduchovka, TNT, atomová bomba, jedovatý plyn, napalm, nášlapné miny, laser, granáty a mnoho dalšího.

qHráči se vždy zobrazuje, kolik brouků zabil. Nejedná se o hru, kterou lze hrát dlouhé hodiny, ale jde spíše o hru, u které můžete skvěle relaxovat a u které se uživatel skvěle odreaguje. Obří zbrojní arzenál na likvidaci brouků ovšem jen tak neomrzí. Využívat zbraní hromadného ničení na likvidaci brouků je spíše komické, ale hře to dodává její zajímavý ráz.

w

Hra si vysloužila velmi vysoké hodnocení a kladné recenze, které dokazují, že se jedná o skvělou zábavu. Hru je vhodné mít v telefonu neustále k dispozici pro chvíle nudy. Lze si ji stáhnout zcela zdarma a užívat si nadstandardní deratizace.

[appbox googleplay com.Fluchtpunkt.iDestroy]

1 komentář: „iDestroy: Nejlepší hra určená k zabíjení hmyzu“

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *