Siegecraft Defender: nejlepší tower defense hra všech dob

Pokud hledáme kvalitní hru, která vás dokáže zabavit na dostatečně dlouhou dobu, je vhodné sáhnout po tower defense hrách. Lze je hrát neustále a snažit se překonávat svoje nejlepší skóre. Mnoho z takových her nás ovšem nepřekvapí ničím novým. Dnes si však představíme 3D tower defense hru, která je považována za nejlepší hru v tomto žánru.

Siegecraft Defender je zbrusu nová Android hra ze žánru tower defense. Stejně tak jako v ostatních hrách tohoto typu i zde je nutné likvidovat nepřátele, kteří se budou pokoušet zničit váš hrad. Nepřátelé vždy přicházejí v jednotlivých vlnách a hráč je musí včas zničit. Pokud nepřátelé zničí hrad, hra skončí.

nexusae0_223

Ve hře vyhrává taktické myšlení. Hráč musí stavět věže, které vlny nepřátel budou likvidovat. Cesta na hrad je poměrně dlouhá a je třeba na ni inteligentním způsobem věže umístit, aby nepřátelům způsobovaly co nejvíce poranění. Uživatelé mají k dispozici celkem patnáct druhů věží, které lze vylepšovat. Nové věže nebo vylepšení si může hráč dovolit až tehdy, když má dostatečné množství peněz. Peníze se přičítají právě likvidací nepřátel.

nexusae0_112

Celá hra se skládá dohromady ze 30 kampaní a výrobce uvádí, že by se mělo jednat zhruba o deset hodin čistého hraní. Každý nepřítel je odolný vůči některým druhům útoku, proto se hráč musí často rozhodovat, jaké věže bude stavět. Ve hře překvapí především originálně zpracovaná 3D grafika. Bitevní pole si lze během hry prohlížet doslova do detailů. Jsou zde skvěle propracované efekty.

nexusae0_331Kromě klasického single playeru se hráčům nabízí i multiplayer. Hru tedy můžete hrát společně se svými přáteli. V takové situaci se hra ovšem mění na tahovou. V běžném režimu se hra může zdát jako snadná, opak je ovšem pravdou, dohrát hru do konce je velmi náročné. Skvělá hratelnost, délka i perfektní zpracování jsou důvodem, proč si tuto novinku pořídit.

[appbox googleplay com.crescentmoongames.siegecraftdefender]

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *