Připravte se na blížící se podzim s živou tapetou Autumn Mood Live Wallpaper

Podzim nám klepe na dveře a většina z nás se ještě těší na babí léto. Podzim nemusí být pouze temně ponurý a deštivý, ale také nádherně slunečný a plný barev. Je to nádherné roční období, které lze nejlépe obdivovat tak, že vyrazíme do přírody. V případě, že aktuálně tu možnost nemáme, může nám náladu zpříjemnit povedená živá tapeta s motivy podzimu.

Autumn Mood Live Wallpaper je živá tapeta s motivem podzimu. Živé tapety jsou velmi populární, obzvláště ty, které jsou velmi dobře zpracované. Tato tapeta přináší velké množství obrázků ve skvělém rozlišení. Každý obrázek představuje pohled do podzimní přírody nebo nějaký z oblíbených motivů. Uživatel má možnost si nastavit, jak se budou jednotlivé obrázky přepínat.

4Slideshow lze nastavit různými způsoby, lze si také nastavit obrázky, které se budou měnit. Tím ovšem nastavení nekončí. Je zde zajímavá funkce, kdy při každém dotyku displeje začne padat listí. Listí padá vždy přesně tam, kde pohybujeme prstem. Listí má různou barvu a vždy padá směrem dolů, stejně tak jako kdyby zrovna spadlo ze stromu.

5Další možnost nastavení představují zvuky, které je možné libovolně měnit. Na výběr je mnoho možností, od kuňkání žab, zpívání ptáků, šustění listí až po zvuk moře. Zvuky je možné nastavit takovým způsobem, že budou hrát neustále nebo vždy po dotyku displeje.

a1Ačkoliv je tato živá tapeta spíše sezonní záležitostí, tak dokáže jistě potěšit spoustu uživatelů. Velké množství obrázků, zvuků a nastavení je perfektní příležitostí, jak si sestavit podzimní tapetu podle vlastních preferencí.

[appbox googleplay de.pimpdroid.wallpaper.autumnfree]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *