Legenda se vrací: Pacman ve světě duchů

Snad každý si pamatuje naše první počítačové hry, kostičkovou grafiku, ale skvělé zážitky. Jednou z nejpopulárnějších her byl vždy Pacman. Tuto klasiku si stále rádo zahraje velké množství lidí. Nyní se ovšem Pacman vrací ve zcela novém kabátě. Už nebude zavřený bloudit v bludišti a utíkat před duchy. Vrací se s plnou polní přímo do světa duchů, aby vrátil úder.

PAC-MAN DASH! je hra, která je už na Android trhu nějaký ten pátek, ale je natolik skvěle zpravovaná, že by byl hřích ji nezmínit. Jedná se o dokonalé přepracování a zcela jiné pojetí samotného Pacmana. Namísto 2D hry v bludišti pronikneme do kombinace 2D a 3D světa, který bude přímo ve světě duchů. Tentokrát nebude utíkat Pacman před duchy, ale naopak. Účel hry je stejný, sbírat žluté body, ale akční pojetí je zcela originální.

unnamedfghjHra se skládá z mnoha levelů, které se liší, Pacman se zde bude pohybovat raketovou rychlostí a k likvidaci duchů bude používat vojenská vozidla i speciální zbraně. Komu vadí běžný vzhled Pacmana, tak si ho může změnit, k dispozici je celá řada charakterů, které se liší svými vlastnostmi.

mRozhodně se nejedná o oddychovou hru, ale naopak o akční masakr duchů, od kterého nelze ani na vteřinu odtrhnout zrak. Celá hra je velmi zajímavě zpracovaná, díky velkému množství zbraní a schopností k likvidaci duchů začne hráče bavit ještě více. Výhodou je i to, že je zcela zdarma, takže ke skvělému zážitku stačí pouze hru stáhnout.

[appbox googleplay com.namcobandaigames.pacmandash.v01]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *