Změňte svůj život na RPG hru díky HabitRPG

Mnozí z nás jistě používají diář, pokročilejší uživatelé pravděpodobně i nějakou elektronickou plánovací aplikaci do Androidu. Málokoho by ovšem napadlo, že by se jeho život mohl stát hrou. Několik originálních vývojářů tato myšlenka napadla, a tak vytvořili první elektronický diář, ve kterém se váš život promění v zábavnou RPG hru a za každý splněný úkol vás čeká odměna.

HabitRPG je zajímavá aplikace, která funguje jako elektronický plánovač. Uživatel si jednoduše pro jednotlivé dny zadává úkoly, které musí splnit, a následně si odškrtává, které z nich už jsou splněné a které teprve splnit musí. V různých Android obchodech nalezneme mnoho variant těchto úkolových aplikací. Tato je zpracovaná jako RPG hra, ve které hrajete za rytíře plnícího úkoly, za které dostává zlato a stříbro.

nexusae0_113

Plnění jednotlivých úkolů pak dostane rázem motivační charakter. Vaše použití aplikace začne tak, že si sestavíte postavu hrdiny. Má pouze jednoduchý 8bitový vzhled, takže to nebude jistě nic těžkého. Následně již začne tvorba vašeho denního plánu. Váš denní plán bude složen z jednotlivých úkolů, které je třeba splnit. Když nějaký úkol dokončíte, získáte zlato a stříbro.

nexusae0_24Pokud se vám úkol splnit nepodaří, odečtou se vám životy. Linii u kazatele života je třeba sledovat, pokud byste ji překročili, zemřete a přijdete o veškeré získané zlato. Za hotové úkoly sbíráte nejenom zlato, ale také zkušenosti. Vašeho hráče si můžete postupně vylepšovat a pořizovat mu nová brnění, zbraně, štíty aj. Počet úkolů je pouze na vás, můžete mít doslova zaplněný diář nebo klidně jen pár úkolů denně.

nexusae0_5_thumb1

Aplikace se setkala s velkou popularitou. Dokonce i vy si můžete tuto aplikaci stáhnout a sestavit si úkoly podle sebe. Při představě, že si odškrtáváte zaplacení složenky či vynesení koše a za každý úkol získáte zlato, hned vás to začne bavit a úkolů si budete zadávat tím více. Pokud by vás RPG mód už nebavil, je možné aplikaci přepnout i na běžný elektronický diář bez RPG prvků.

[appbox googleplay com.ocdevel.habitrpg]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *