iStunt 2 přináší akrobatickou jízdu na snowboardu

Akční zimní hra od tvůrce Miniclips. Ve hře se jezdí na snowboardu, plní se časové limity, provádí se akrobatické prvky a sbírají se body. Hra byly vytvořena pro příjemné odreagování i zážitek z jízdy. Hráče čeká velké množství kol a také velké množství obtížných tratí, se kterými je třeba si poradit. Hráč se ve hře stává snowboardistou jehož profil je možné měnit.

Hra iStunt je dobře známá již z počítačových vydání a z online serverů. Nyní je k dispozici i na telefony nebo tablety s Androidem. Samotné ovládání hry je poměrně snadné, hlavním hrdinou je mladý snowboardista, se kterým je třeba především balancovat dopředu a dozadu. Dalšími prvky ovládání jsou skrčení, výskok a akrobatické triky, na které se aplikace zeptá ve chvíli kdy bude hráč odlepen od země.

Hra má dvě základní možnosti, buď klasickou jízdu, ve které čeká hráče 88 kol nebo jízdu na čas, ve které je nutné plnit časové limity. Prostředí hry je animované, jako u všech her od Miniclips. Tratě ve hře mají různou délku a různé tvary, jsou tvořeny skokánky, propastmi, sníženími, pastmi a speciálními předměty.

Pokud se před hr