S aplikací Taxikář je možné kdykoliv zjistit informace o lokální možnosti taxi služeb

Doprava v cizích městech bývá mnohdy obtížná, obzvláště když dotyčný netuší, jak funguje v daném městě doprava. Proto je tu aplikace, která dokáže pomoci najít lokální taxi služby pro rychlý odvoz. Aplikace jednoduše vyhledá všechny možnosti taxikářů a zobrazí ceny každého z nich včetně telefonního čísla pro rychlé spojení.

Taxikář je užitečná aplikace pro vyhledání taxi služeb. Tvoří ji jednoduché uživatelské rozhraní v českém jazyce, pomocí kterého je možné služby najít snadno a rychle. V aplikaci je aktuální databáze mnoha poskytovatelů. Po otevření aplikace stačí vybrat lokalitu a poté již pouze vybírat nejlepší nabídky. Nabídky jednotlivých taxi poskytovatelů je možné řadit podle ceny, od nejlevnějšího až po nejdražšího poskytovatele.

U každé taxi služby jsou uvedené ceny. Ceny se, stejně tak jako služby, liší a u každého jsou pochopitelně jiné. Výpis taxi je zobrazen v položkovém seznamu, po rozkliknutí jsou vidět detaily. Počítá se mnohdy cena za nástup, cena za 1 kilometr, cena za čekání a většinou také cena za 1 km mimo město. Spolu s údaji o ceně je zobrazena internetová adresa a také telefonní číslo, na které je možné okamžitě zavolat a domluvit se.

Rozdíly jízdného se mnohdy velmi liší a aplikace může v těchto případech ušetřit i stovky korun. Aplikace je ke stažení zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.apksoft.android.taxi&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImV1LmFwa3NvZnQuYW5kcm9pZC50YXhpIl0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *