My Log Home iLWP – nádherná živá tapeta se srubem v horách

Živé tapety jsou skvělý doplněk telefonů s Androidem, většina z nich ovšem rozrušuje nebo má upoutávat pozornost něčím výstředním. Dnes si předvedeme jednu z nejoblíbenějších tapet. Poklidný srub daleko v divoké přírodě, který vás nebude nijak obtěžovat, ale naopak vám dopřeje příjemné chvilky klidu.

My Log Home iLWP je velmi příjemná živá tapeta. Po aktivaci tapety se uživatel ocitne uprostřed velkého a krásného srubu. Celá tapeta je ve vysokém rozlišení a uživatel si může vychutnávat výhled v celém rozpětí 360°. Nejedná se o nikterak nudnou tapetu, reaguje na čas i na aktuální roční období, podle kterého se mění.

unnamedKaždý jednotlivý předmět je ve 3D a je dokonale vykreslen. Uživateli může při otáčení připadat, jako kdyby byl duch, který se po tomto srubu pohybuje. Další skvělou věcí je, že je celá tapeta interaktivní. Uživatel si může vzít jakýkoliv předmět a s ním pohybovat. Je možné například na tapetě zapnout lampičku, počítač, přemísťovat předměty a mnoho dalšího. Dokonce si lze nastavit, jestli budou v místnosti normální hodiny nebo digitální.

unnamedcdc

Uživatel nemusí pouze pohybovat předměty, aby se zabavil. Již samotné koukání na interiér srubu naplňuje člověka mnoha příjemnými myšlenkami. Vývojáři se snažili tapetu dovést k dokonalosti a jejich snaha se vyplatila, tapeta se těší vysoké popularitě, kterou si nepochybně zaslouží.

[appbox googleplay com.www10ravens.myloghome]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *