Hrací kostka Dice+ jako skvělý doplněk pro hry na Androidu

Každý nerd miluje RPG hry a nejvíce ty, kde se často používají kostky. Záliba v kostkách je mnohdy až obdivuhodná, a to nejsou pouhé 6stěnné kostky, ale i 8stěnné nebo 12stěnné. Kostky je ovšem potřeba používat i u mnohých Android her. Pro uživatele, kterým je odporné využívat nevkusných virtuálních kostek v telefonu, které pouze náhodně generují číslo, je konečně k dispozici doplněk, který jim celou hru oživí.

Dice+ je zcela unikátní kostka určená ke hrám s Androidem. Nejenže lze tuto magickou kostku používat zcela samostatně, je možné ji dokonce přes Bluetooth propojit přímo s telefonem a hrát. Na povrchu zajímavá kostka v sobě skrývá přístroj mnoha funkcí. Použití kostky je jednoduché, jednoduše se rozkutálí po rovné ploše, a když se zastaví, kostka se rozsvítí a ukáže, které číslo padlo.

Screen-Shot-2012-04-02-at-15.39.48

Rozdíl oproti jiným kostkám je patrný již na první pohled, nádherně podsvícená kostka neukazuje žádné číslice, dokud není vržena. V klidném stavu tedy můžeme vidět pouze bílou kostku bez čísel. Kostka je určená zatím pro omezený počet her, ale jejich množství se bude v následujících týdnech a  měsících zvyšovat. Aktuálně jsou dostupné hry Backgammon, Chuchumba, Dice+ Heroes, Rainbow Jack, Rumble Stumble, This Way Up, Pirates, Reiner Knizia’s Supremacy a Bella & Max.

img7405_01U běžných her není využití jakkoliv omezeno a lze ji využívat kdykoliv. Kostka je kompatibilní se všemi Android přístroji a samotné propojení přes Bluetooth je velmi rychlé. Samotná kostka není dostupná pouze v jednom jediném barevném propojení, ale rovnou v několika.

dice-plus-4Kostka by měla být postupně k dostání ve všech internetových obchodech v sekci gadgets. Aktuálně se jedná o novinku, u které lze uskutečnit pouze předobjednávky, cena jedné takové kostky je 39 dolarů, tedy v přepočtu cca 800 Kč.  Již nyní je ovšem o kostku velký zájem a její výrobce by mohl na trh přijít i s 8 a 12stěnnou verzí.

Zdroj: www.androidpolice.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *