Hra McPixel vás dostane do kůže slavného McGyvera

Najde se pouze málokdo, kdo by si nepamatoval televizní seriál s nesmrtelným McGyverem. Tento chlapík dokázal z borové šišky a zlomeného kartáčku na zuby sestavit jadernou ponorku nebo improvizovanou bombu. Ve hře, kterou si dnes představíme, se dostanete do role McPixela, tedy chlapíka, který ho paroduje. Jedná se o jednu z nejvtipnějších her, které se do Android obchodů dostaly.

McPixel je extrémně vtipná hra, která paroduje seriálovou postavu McGyvera. Hlavnímu hrdinovi se dostane do rukou bomba a musí ji co nejrychleji zneškodnit. Zapeklité je ovšem to, že bomba vypadá pokaždé jinak, jednou je to míč, jindy zase kost pro psa. Aby byla hra opravdu akční, tak je tu další zádrhel, hráč má pouze 20 sekund na to, aby přišel na způsob, jak bombu deaktivovat.

lpo

Důležité je také zmínit, že je celá hra 8bitová, je tomu však cíleně, dodává to hře ještě vtipnější ráz. Na každé zneškodnění bomby je čas sice dvacet sekund, ale pokaždé se bomba zneškodňuje jinak. Právě způsob zneškodnění dělá hru tak vtipnou. V jednom kole je bomba schovaná v psí kosti, zneškodníte ji strčením krávě do zadku, v jiném kole je ukrytá v rádiu a vy s ním musíte skočit do bazénu aj.

njnZpůsoby zneškodnění se liší, ale účel je pořád stejný. Hra je extrémně zábavná a lze si na ní vytvořit poměrně lehce závislost. Přijít na to, jak bombu zneškodnit, není vždy jednoduché. Aby vývojáři dokázali hráčům, o jak skvělý zážitek se jedná, je hra dostupná hned ve dvou verzích, jedná se o lite (která je zdarma) a pak o placenou verzi.

unnamed

Hráčům je doporučeno pořídit si rovnou placenou verzi. Ta by měla obsahovat celkem stovky jednotlivých kol, přes které je potřeba se dostat. Hra si získala rovněž skvělé hodnocení od svých uživatelů.

[appbox googleplay air.gd.sos.mcpixellite]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *