Shark Reef Live Wallpaper Free: Čelisti na pozadí vašeho Androidu

Najít kvalitní živou tapetu není jistě snadný úkol. Dnes si ukážeme tapetu, která potěší každého milovníka žraloků. Dobrou zprávou je, že je tato skvělá tapeta zcela zdarma.

Shark Reef Live Wallpaper Free je živá tapeta, kterou si zamiluje jistě každý příznivce slavného filmu Čelisti. Jedná se o tapetu v mořském prostředí, které se nachází až na dně moře mezi sutinami chrámů nebo rozpadlých rybářských lodí. Skvělou vlastností tapety je, že si ji lze celou kompletně nastavit podle vlastních preferencí. V nastavení tapety se nachází rozsáhlá nabídka, kterou je možné kdykoliv změnit.

srrd

Jedním ze základních nastavení je prostředí, dále bubliny, počet ryb, druhy ryb, počet žraloků, druhy žraloků a jejich rychlost. Ryby jsou k dispozici v mnoha druzích, to ovšem není hlavním lákadlem tapety, tím jsou žraloci. Uživatel má na výběr mezi nejznámějšími druhy žraloků, patří mezi ně žralok bílý, tygří, velrybí, obrovský a další. Žraloci nijak neútočí, pouze klidně proplouvají na vašem displeji.

tzutz

Sledování této tapety je velmi příjemné a relaxační, lze si tak zkrátit dlouhou chvíli, například při čekání na důležitý hovor. Pokud chcete poklidnější ráz tapety, je možné nastavit pouze malé množství ryb. Pokud ovšem toužíte po opravdu živé tapetě, můžete zvolit mnoho ryb, žraloků a navíc ještě bubliny, které vycházejí ze země. U bublin lze nastavit jejich množství i rychlost.

unnamedCelá tapeta je velmi dobře propracovaná a překvapí vás především pokročilá grafika. Tapeta je vhodná pro kliďase i pro bouřlivé povahy, které mají rády nebezpečí. Jelikož je tapeta zdarma, může ji vyzkoušet každý.

[appbox googleplay com.visualz.sharkreef_free_livewallpaper]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *