Samsung Galaxy Note 2 bude telefon s největším displejem

Společnost Samsung dala nahlédnout do svých tajných plánů. Jedním z nich je Samsung Galaxy Note 2, který se stane telefonem s největším displejem na trhu. Co je možné se o telefonu dozvědět, tak to jsou pouze základní informace sloužící k připravení technické veřejnosti na novinku, která bude mít zpočátku minimální konkurenci.

Samsung Galaxy Note 2 je přelomovým telefonem, který trhá hranici mezi tabletem a telefonem. Displej této plánované novinky bude 5,5 palcový Super AMOLED Pentile s rozlišením 1680 x 1050 . jedná se o první informace o tomto pokračování první verze tabletofonu.

Uvnitř telefonu bude možné nalézt 1,5 GB RAM a dvoujádrový procesor Samsung Exynos 5250 na architektuře ARM Cortex-A15 s frekvencí 1,7 GHz. Operační systém bude buď nový Jelly Bean nebo Ice Cream Sandwich. Bude obsahovat jak VGA kameru na přední straně, tak i fotoaparát na zadní straně. Fotoaparát bude s 8 megapixely.

K tomuto modelu bude automaticky dodáváno i dotykové pero. Podrobnější informace nejsou známy. Telefon by měl na trh vyrazit až na podzim a to pravděpodobně v říjnu. Jeho počáteční cena je zatím neznámá, ale údajně má začínat poměrně vysoko.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *