TetroCrate: 3D Touch Tetris – z této hry se vám zatočí hlava

Tetris patří mezi nejstarší hry, které si pamatují i počítačovou dobu kamennou. V posledních mnoha letech jsme mohli zaznamenat velké množství verzí Tetrisu od mnoha vývojářů. Jednou z nejzajímavějších verzí hry je ta, kterou si dnes představíme. Jedná se o 3D verzi Tetrisu, ze které se vám zatočí hlava.

TetroCrate: 3D Touch Tetris je Tertis, jak ho neznáme. S různými 3D verzemi tohoto herního žánru se lze setkat na každém kroku, tato verze hry je ovšem zvláštní tím, že na hru nekoukáme z profilu, nýbrž z ptačí perspektivy. Hráči může doslova připadat, jako kdyby jednotlivé kostky pouštěl z výšky na zem a sledoval, jak do sebe zapadají.

unnamed

Pohled z ptačí perspektivy činí hru zcela výjimečnou. Uživatel se bohužel nemůže těšit na žádné pokročilé efekty, jde spíše o zajímavé zpracování již známé hry. Při hraní by mělo být cílem dosáhnout co nejlepšího skóre. Padající kostky do sebe musí zapadat. Při kompletním dokončení řady se vždy ta hotová rozpadne a hráč může stavět další.

cced

Hráči se počítá počet řad a také úroveň, ve které se nachází. Aby hra nebyla stereotypní, tak je rychlost v každé úrovni rychlejší a rychlejší. Hráč má vždy možnost se připravit na to, jaký tvar kostky bude následovat, vždy je zobrazen profil dříve, než dopadne první kostka. Výhodou hry je, že je zdarma. Jedná se především o oddychovou hru, u které není potřeba nijak zvlášť přemýšlet.

[appbox googleplay com.beyondinfinity.tetrocrate]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *