Samsung představil "véčko" Galaxy Golden s dvojicí displejů

Donedávna jsem si myslel, že doba „véček“ je dávno za námi. Očividně jsem se mýlil. Samsung představil nový smartphone této konstrukce. Má v dnešní době takovýto přístroj smysl?

Novinka si říká Samsung Galaxy Golden, před oficiální premiérou jsme ji znali jako Samsung Galaxy Folder. Jedná se o „véčko“ s dvojicí 3,7“ AMOLED displejů podporujících rozlišení WVGA doplněných o klasickou alfanumerickou klávesnici.

O pohon se stará 1,7 GHz dvou-jádro z dílny Qualcommu. Co se optické výbavy týče, nabídne Golden 8Mpx snímač na zádech a přední VGA kamerku o rozlišení 1,9 Mpx. Vzhledem k tomu, že zatím bude tento kousek dostupný především na asijských trzích, je zde přítomnost LTE antény.

galaxy-golden-big

O dostatek energie se postará akumulátor o kapacitě 1820 mAh. Co se softwaru týká, můžeme se těšit na Android ve verzi 4.2 a nějaké vychytávky od Samsungu, jako jsou S Health, Business card reader a Easy Mode.

Uvidíme tedy, zda se dostane i za hranice své domoviny, nebo v ní zůstane uvězněn navždy. Nás rozhodně zajímá, jaký je a zda o něj bude vůbec nějaký zájem.

Zdroj: sammyhub.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *