Towers N' Trolls je nejoblíbenější Tower defense hrou současnosti

Zajímavá fantasy hra ve stylu Tower defense, která se odehrává v kouzelném světě nadpřirozených bytostí. Díky dostupnosti zdarma a velmi propracované grafice se hra Towers N‘ Trolls dostala na vrcholné příčky ve stahování a zároveň se stala také nejoblíbenější hrou toho to žánru.

 

Ve hře Towers N‘ Trolls je hlavním úkolem hráče bránit svůj vlastní hrad před nájezdy nadpřirozených bytostí, od goblinů až po obry. K obraně hradu slouží různé věže, které musí nepřátele zlikvidovat ještě dříve než proniknou k samotnému hradu. Hra končí ve chvíli, kdy je hrad zničen nepřáteli nebo když jsou všichni nepřátele mrtví.

Hra nabízí velké množství úrovní a zajímavých prostředí. Grafika je velmi dobrá, dokonce i včetně textur a drobných detailů, povedl se také zvuk, který připomíná reálné zvuky zbraní. Mezi prostředí patří například velké kamenité stráně, zamrzlé jezero, lesní prostředí a mnoho dalšího. U hry je nutné přemýšlet. Kromě bránění hradu je nutné také těžit suroviny a zlato. Když je dostatek surovin, tak je možné následně stavět více věží.

Nepřátele je možné zabíjet velkým množstvím věží, například bleskovou věží, která vrhá blesky na nepřátele, dále sledovací věží, která vrhá šípy a kopí. Na výběr jsou ještě mrazící věže, ohnivé věže a děla. Děl a kanonů je velké množství a také mají veliký účinek, bohužel se ale také rychleji zničí.

Hráč může mimo jiné využívat i výbušných sudů nebo bomb. Nepřátelé přicházejí v jednotlivých vlnách, zpočátku přichází malé množství slabých nepřítel a s každým dalším kolem jich přibývá. Hlavními nepřáteli jsou Goblini, Trollové, sliz, obři, draci a mnoho dalších bytostí, které lze jen těžko pojmenovat. Hru je možné přibližovat, při přiblížení je vidět pěkná 3D grafika.

Hra je velmi zábavná a každý den registruje tisíce nových stažení. Hra je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=project.android.ftdjni&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInByb2plY3QuYW5kcm9pZC5mdGRqbmkiXQ..[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *