Galaxy on Fire 2: Zachraňte naši galaxii

Galaxie je neustále v ohrožení a jediný pilot, který ji může zachránit, jste Vy. Jedná se o senzační 3D adventuru, která je dostupná pouze na Android přístroje s Tegrou. Hra je zcela odlišná od většiny podobných her a to především tím, že nabídne dokonalou 3D grafiku. Úžasná je nejen grafika, ale i široké spektrum možností pro přizpůsobení hry vlastním požadavkům.

Galaxy on Fire 2 je hra, která je určena pro náročné uživatele, kteří se nespokojí a ledajakou obyčejnou hrou. Hra nabízí vše, co si jen lze přát, akci, vzrušení, efekty a  zábavu. Většina takových her nabízí pouze základní možnosti a vylepšení. Ve hře je k dispozici více než 30 hvězdných soustav a přes 100 planet, kolem kterých lze likvidovat nepřátele.

nexusae0_16

 

Samotný hráč má k dispozici přes 50 hvězdných bitevníků, které si lze různě upravovat a vylepšovat. Obrovský je také sortiment zbraní, kdy sami nebudete vědět, jakou zbraň máte použít dříve. Jedná se o obrovský herní svět. Výrobci uvádí, že se jedná o více než 10 hodin aktivní hry. Uživatel má navíc možnost si hru rozšířit o přídavné mise.

nexusae0_24

Tegra verze hry je zcela zdarma. Placená jsou pouze rozšíření. Hra je natolik akční, že hráče doslova přilepí k židli, dokud nedokončí svoji misi. Především skvělá grafika a možnosti přizpůsobení jsou důvodem velké popularity hry.

[appbox googleplay net.fishlabs.gof2hdallandroid2012]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *