Nvidia Tegra Tab přijde s Tegrou 5 na CES 2014

Nvidia je celosvětově proslulým výrobcem mikročipů, grafických karet a obdobných zařízení, které se úzce dotýkají produkce smartphonů a tabletů. Není tomu ale tak dávno, co jsme se setkali s přístrojem Project Shield, který možná předznamenává nějaká další zajímavá zařízení.

Na internetu se nyní objevují zvěsti o tabletu, jenž údajně Nvidia připravuje. Informace jsou podpořeny i obrazovým materiálem, a tak tato zmínka získává na relevantnosti.

Podle zdroje by se mělo jednat o přístroj, jenž ponese jméno Tegra Tab. Jedná se o tablet se sedmi-palcovým displejem, jenž by měl podporovat ovládání pomocí speciálního stylusu. Tento kousek by měl být poháněn novým procesorem Tegra 5. Další skutečnost, jíž o tomto přístroji známe, je ta, že ponese port microHDMI.

Tegra-Tab-12

Portál The Verge dále uvedl, že si ochrannou známku na tento přístroj požádala Nvidia již v dubnu letošního roku. Všechny tyto indicie nasvědčují skutečnosti, že tento přístroj opravdu existuje a my se s ním zanedlouho setkáme. Zdroj tvrdí, že se s Tegra Tabem shledáme již na CESu 2014.

Zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *