Zumba Dance: výuka zumby přímo ve vašem Androidu

Zumba je celosvětový fenomén. Jde o kombinaci cvičení a tance, pří které si člověk užije skvělou zábavu, hýbe se, a navíc spálí velké množství kalorií. Aplikace se zumbou byly doposud dostupné hlavně pro Playstation 3, Wii a Xbox 360. Zumbu si můžete užít ovšem i v Androidech, dnešní aplikace je toho důkazem.

Zumba Dance je aplikace, která si získala obrovskou popularitu mezi aktivními lidmi, kteří rádi cvičí a tančí. Jedná se o skvělou výuku zumby. Nemusíte se obávat, že pomocí joysticku budete ovládat nudnou figuru. Aplikace je vytvořena tak, aby snímala vaše pohyby a na základě nich vyhodnocovala vaše výsledky.

nexusae0_Zumba1_thumb

V aplikaci jsou k dispozici virtuální instruktoři, kteří představují známé cvičitele zumby, kterými jsou Beto Perez, Gina Grant a Kass Martin. Uživatel má dlouhé hodiny na to, aby si nacvičil sestavy přesně tak, jak jsou dostupné v aplikaci. Kromě cviků má uživatel k dispozici více než 40 skvělých hudebních skladeb od různých hudebníků, např. Kat Deluna, LMFAO, Pitbull, Sean Paul a Tiesto.

nexusae0_Zumba3

Uživatel si může nastavit svůj vlastní fitness plán. Čím více uživatel cvičí, tím těžší cvičební plány je schopen postupně plnit. Vlastní cvičební plán lze nastavit jako denní, týdenní nebo měsíční. Aplikace disponuje velmi příjemným uživatelským prostředím a jednoduchým ovládáním, může ji tedy ovládat každý.

nexusae0_Zumba4Aplikace podporuje i grafické zobrazování statistik, díky kterému lze vidět, jak se zlepšujeme. Aplikace je vhodná především pro ženy a muže, kteří chtějí zumbu cvičit, ale nemají čas na to, aby navštěvovali různé kurzy. Cena za aplikaci je sice větší, ale vzhledem k tomu, co všechno nabízí, je cena zcela zanedbatelná.

[appbox googleplay com.majescomobile.zumba_goo]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *