The Walking Dead: Assault – nedávejte nemrtvým šanci udeřit jako první

Když spatříte zombii, tak je obvykle doporučeno rychle ji zlikvidovat, ledaže byste se chtěli stát také chodící troskou. Hra, kterou si dnes ukážeme, představuje dokonalé sladění originálního grafického zpracování a skvělého děje. Stejně tak jako to chodí ve filmech, tak i zde budete mít k dispozici pouze několik kamarádů a arzenál zbraní.

The Walking Dead: Assault je čistým důkazem, že je možné vytvořit hru o zombiích, která je zábavná a originální. Ačkoliv je na trhu už velké množství her se zombíky, tak tato hra vám nabídne zcela originální pojetí, a to jak z hlediska grafiky, tak i celého pojetí.

nexusae0_unnamed-319

První věc, která vás zaujme, je prostředí. Celé je v barvách černé, bílé a v odstínech šedi. Ovšem kromě hráčů a krve. Krve je ve hře opravdu mnoho a na kontrastním prostředí dokonale vynikne, včetně odsekaných končetin. Hra je ve 3D zpracování a její ponurá akční atmosféra vtáhne hráče okamžitě do děje. Ve hře nebudete sami, ale budete ovládat skupinku lidí, kteří musí splnit svůj cíl.

nexusae0_unnamed-411

Hra není rozhodně jednoduchá. Doporučuje se příliš nevyhledávat boje, ale spíše se konfrontacím vyhýbat, jinak nepřežijete déle než pár minut. K dispozici se nabízí poměrně zajímavé zbraně, kromě střelných zbraní to může být třeba i samurajský meč. Ve hře jsou velmi pěkně vykreslené i detaily ulic, automobilů a všech dalších předmětů. Každá zombie nebo i hráč má nad hlavou zobrazeno, kolik života v nich ještě zbývá.

nexusae0_unnamed-610

Hra si získala obrovskou popularitu, velké množství stažení a perfektní hodnocení. Hru si skvěle užijí i uživatelé, kteří nepatří mezi fanoušky tohoto herního žánru. Komiksové provedení je unikátní a atmosféra je dokonalá. Za hru je třeba si připlatit, ale zážitek za to nepochybně stojí.

[appbox googleplay com.skybound.TWDA&referrer]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *